suknelė

Mada ir stilius yra tai, kas turėtų teikti mums daugiau džiaugsmo ir leisti mums pasijusti savimi – pasirenkant stiliaus detales, kurios atitinka mūsų skonį ir kartu yra unikalios bei atitinkančios šiuolaikines mados tendencijas. Tačiau, kai yra tiek daug skirtingų pasirinkimų, kartais tampa sunku suprasti, kam verta skirti didžiausią dėmesį, o ko vertėtų vengti. Todėl tam, kad jums pagelbėtume, sudarėme auksinių taisyklių sąrašą, tinkantį kiekvienai iš mūsų.

1. Žinokite, ką turite ir kur visa tai yra

Savo drabužių spintos turinį jūs turėtumėte peržiūrėti pakankamai dažnai, o jei tokios galimybės neturite arba įprastai nesate linkusios to daryti – tai padarykite bent kartą per sezoną. Jei jūs visuomet žinosite, kokius drabužius turite ir kur jie yra padėti, jums bus daug lengviau pasirūpinti savo kasdieniu įvaizdžiu.

2. Skirkite laiko tinkamų džinsų paieškai

Tobulos džinsų poros paieškos gali tapti pakankamai sudėtinga užduotimi, tačiau galite būti tikros, kad tai yra verta jūsų laiko ir pastangų. Net jei jums teks pasimatuoti šimtus skirtingų porų, jūs privalote galiausiai atrasti jums tinkamiausią džinsų porą. Tai neabejotinai taps viena iš pagrindinių jūsų įvaizdžio detalių.

3. Nebijokite eksperimentuoti su spalvomis

Nors kiekviena iš mūsų žinome, kad juoda spalva plonina, neapribokite savęs ir neužkirskite sau kelio naudoti šviesesnių atspalvių drabužius. Ir nors niekas jūsų neprašo savo tamsius drabužius akimirksniu pakeisti šviesiais, neturėtumėte baimintis eksperimentuoti su spalvomis, ieškant jums tobulai tinkančio spalvų derinio.

4. Visuomet turėkite skėtį, kvepalus ir kokybišką lūpdažį

Jūs tikrai nenorite būti užkluptos netikėto lietaus ar jaustis nejaukiai, kai esate paskutinę minutę pakviečiamos į susitikimą. Kokybiškas lūpdažis ar išraiškingi kvepalai gali suteikti jums daugiau pasitikėjimo savimi.

5. Atkreipkite dėmesį į skalbimo instrukciją

Gali pasirodyti akivaizdu, tačiau užmesti akį į savo drabužių etiketes visuomet yra naudinga – tai apsaugo nuo savo delikačiai atrodančios naujos šilkinės suknelės sugadinimo, kuomet ant jos etiketės būna aiškiai nurodyta, jog jai turi būti naudojamas tik cheminis valymas.

6. Nepirkite batų, su kuriais negalite vaikščioti

Ar kada nors jūs buvote įsigijusios aukštakulnius, kurių kulnai buvo tokie aukšti, kad jums buvo baisu juos avėti? Nors aukštakulniai gali prailginti jūsų kojas, nėra jokios prasmės pirkti batų porą, kurios niekas nepamatys už jūsų namų slenksčio.

7. Aksesuarai yra jūsų geriausi draugai

Kaklo papuošalas gali būti puiki jūsų kasdienį ir vakarinį stilių pagyvinanti detalė. Tinkamai pasirinkta apyrankė gali tapti puikia priemone, padedančia vizualiai sumažinti rankų apimtį. Tuo tarpu kepurė geba labai lengvai jūsų stiliui suteikti dar daugiau žavesio.

Tačiau aksesuarai pasižymi ir dar vienu dideliu privalumu. Jie yra puikus pasirinkimas, kurio dėka galima pademonstruoti savo žinias mados srityje, be būtinybės radikaliai pakeisti savo drabužių spintos turinį.

8. Atraskite savo stilių ir likite prie jo

Jums įdomu sužinoti, kodėl kai kurios pasaulinio lygio žvaigždės geriausių suknelių sąrašuose puikuojasi kur kas dažniau nei kitos? Tai paprasta – jos skyrė pakankamai laiko formuodamos savo unikalų stilių.

Stilinga suknelė, madingas švarkelis ar ryškiai raudoni aukštakulniai – jei jums tai patinka ir jūs tokių sprendimų pagalba jaučiatės savimi, nevenkite jų dėvėti ar avėti. Galiausiai jūs suformuosite savo unikalų stilių, kuriam išlikdamos ištikimos jūs spinduliuosite teigiamą energiją ir trauksite malonų aplinkinių žmonių dėmesį.