Flomasteriai skirti rašyti, pažymėti, piešti. Biuruose paprastai jais pažymimos svarbesnės mintys, įvykiai.

Šią kanceliarinę priemonę išrado japonų įmonė „Pentel“ 1963 metais, ji paplito visame pasaulyje. Labiausiai flomasterius mėgsta maži vaikai. Jais braukiama linija yra storesnė nei pieštuko, o spalvos ryškesnės. Mažiesiems patinka piešti ir eksperimentuoti su įvairių spalvų priemonėmis. Jos naudojamos ir dailės pamokėlėse, todėl flomasteriai yra būtinas daiktas tarp įvairių mokyklinių daiktų.

Nuplaunami flomasteriai

Maži vaikai mėgsta eksperimentuoti ir piešti ten kur yra vietos, pavyzdžiui, ant sienų, grindų. Tėvai nespėja nusisukti, o ryškus mažylio šedevras jau puikuojasi ant sienos. Tokiu metu norisi pykti, tačiau vaikai ne visada supranta šio pykčio priežastį. Vis tik ištepliotoms sienoms gali ateiti galas, jeigu vaikui nupirksite vandeniu nuplaunamus flomasterius.

Tai flomasteriai vandens pagrindu CARIOCA BABY JUMBO, kuriuos galima įsigyti eurobiuras.lt kanceliarinių prekių elektroninėje parduotuvėje. Šios piešimo priemonės turi nuotaikingą išvaizdą, taigi mažiesiems sukels dvigubą džiaugsmą. Aukštos kokybės flomasteriai yra 6 spalvų ir saugūs vaikams nuo 2 metų. Daugiau, net 12 spalvų gausite, jei pasirinksite flomasterius SUPERBABY CARIOCA MAXI, kurie taip pat lengvai nuplaunami. Su jais galima nubrėžti net 800 m ilgio liniją.

Jeigu ieškote piešimo priemonių vaikui nuo 1 metų, rinkitės saugius, prancūziškus JUMPO MAPED flomasterius, kurie padės sukurti pirmuosius mažylio dailės kūrinius.

Spalvinimo nauda mažiesiems

Flomasteriai puiki spalvinimo priemonė vaikams nuo 1 iki 6 metų ir ilgiau. Pieštukas mažyliams atrodys per blankus, o jo piešiama linija per plona. Tuo tarpu, naudodamas flomasterius vaikas jau nuo ankstyvo amžiaus mokosi spalvinti. 2-3 metų vaikai labai mėgsta knygeles, kuriuose reikia nuspalvinti pavaizduotus gyvūnus, augalus. Toks užsiėmimas puikiai ugdo pirmuosius rašymo įgūdžius, lavina ranką. Mažylis stengiasi tiksliai apvedžioti paveikslėlį, užpildyti jį pasirinkta spalva. Tokiu būdu lavinamas susikaupimas, kantrybė, atidumas.

Flomasteriai ir kiti žaislai eurbiuras.lt parduotuvėje internete yra pačios aukščiausios kokybės. Čia rasite ir kitų vaikų lavinimo priemonių – spalvotų pieštukų, aukštos kokybės modelino, kreidelių, muilo burbulų ir kt.