Žmonėms kurie visa darbo dieną, praleidžia ant kojų yra labai svarbu kokybiška darbo avalynė. Pasirinkę netinkamą apavą, galite rizikuoti savo pėdų sveikata, jausti didelį diskomfortą dirbant. Ortopedinės, kitaip vadinamos medicininės šlepetės, yra puikus pasirinkimas daugeliui žmonių. Ar esate gydytojas, seselė, valytojas, kirpėja, restorano šefas, ar bet kas kitas, kas praležia didelę savo laiko dalį ant kojų, ortopedinės šlepetės su formuotu padu yra dalykas, į ką vertėtų investuoti. Tai padės užtikrinti, kad kiekviename žingsnyje Jūsų pėdos turėtų reikiamą paramą.

Aukštos arkos pado išformavimas

Pėdos skliautas yra kreivė, kurią galite matyti pėdos vidinėje pusėje. Kalbant apie avalynę ir pėdų arkas, dažnai akcentuojama avalynė žmonėms, kurie turi plokščias pėdas. Nepaisant šios asociacijos, tiems, kurie turi aukštesnes arkas, taip pat reikia tinkamos pėdų paramos. Formuoto pado ortopedinė darbo avalynė su aukštu pėdos arkos išformavimu, pasižymi pagalbinėmis funkcijomis, kurios padės maksimaliai padidinti komfortą Jūsų pėdose

Kodėl turėtumėte rinktis ortopedinę darbo avalynę

Jūsų pėdos skliautas sukurtas taip, kad padėtų sugertų smūgį ir stabilizuotų Jūsų kojas. Kai arka yra ypač aukšta, šios funkcijos ne visada veikia taip efektyviai. Tai reiškia, kad vaikštant, pėdos gali judėti tiek į vidų, tiek į išorę, o tai gali kelti pavojų vaikštant ar bėgiojant. Formuota ortopedinė avalynė gali padėti išvengti bet kokių pavojų ar traumų susijusiu su vaikščiojimu ar bėgimu. Jūsų pėdai yra suteikta visakeriopa atramą ir komfotas, kol dirbate, vaikščiojate ar bėgate. Štai dar kelios priežastys kodėl verta rinktis ortopedinę darbo avalynę su formuotais padais.

  • Paminkštintas padas –  labai svarbu apsaugoti kojas nuo judėjimo į šonus, o su minkštais formuotais padais, aukštesnioms arkoms, galima tai padaryti. Minkštas padas padeda sugerti visus smūgius einant.
  • Aukštos arkos išformavimas– aukšto skliauto ortopedinė avalynė turi palaikyti patį Jūsų pėdos skliautą, padėdami jai sugerti kiekvieno žingsnio poveikį. Formuota avalynė, taip pat bus puikus amortizatorius.
  • Stabilumas – stabilumas yra ypač svarbus dirbant bet kojį darbą, o formuoti padai tai gali pasiūlyti.
  • Lengvumas – ortopedinė avalynė yra pritaikyta visakeriopan komfotui. Dažniausiai visos ortopedinės šlepetės yra itin lengvos, kad net nejustumėte jų ant savo kojų.
  • Patvarumas – nors darbo avalynė susinešioja daug greičiau, nei galbūt mūsų kasdieniniai batai, tinkamai prižiūrint, gera pora darbo šlepečių, Jums tarnaus ilgą laiką. Nekalbant apie visa naudą kurią jos atneš Jūsų sveikatai ir pėdoms.

Apibendrinimas:

Kviekviena iš šių funkcijų leis Jusm jaustis komfortiškai ir patogiai kiekviename žingsnyje. Avalynė Tau internetinėje parduotuvėje galite rasti platų pasirinkimą ortopedinių, darbo šlepečių su formuotais padais. Skirtingi modeliai, dizainai ir spalvos tiks kiekvienam. Skirtingi padų išformavimai prisitaikys prie bet kokios pėdos. Geros kokybės, ortopedinės šlepetės už gerą kainą.