Car Key, Key, Sale, For Rent Sign, Human Hand

Vienas iš pagrindinių labai svarbių aspektų paslaugų sektoriuje yra sutarties sąlygos, arba tiesiog elementarūs reikalavimai. Dažniausiai tai yra taisyklės, kurių nevykdymas sukelia pasekmes, t.y. negalėjimą įsigyti pačios paslaugos arba baudas už jų nesilaikymą. Kadangi automobilių nuoma yra labai populiari paslauga, pažvelkime, kokios dažniausiai sąlygos yra keliamos, norint išsinuomoti automobilį.

Svarbiausias dalykas sudarant bet kokio pobūdžio susitarimas yra asmens identifikavimas. Atvykdami atsiimti išsinuomoto automobilio nepamirškite pasiimti žemiau nurodytų dokumentų. Visi šie dokumentai turi būti nuomininko vardu. Nuomos įmonės pasilieka teisę iš anksto patikrinti šią informaciją: Galiojantis vairuotojo pažymėjimas (ne trumpesnis kaip 1 metai) ir kredito kortelę (American Express, VISA, Eurocard / Mastercard). Debeto kortelės Electron kortelės ir Union Pay kortelės nepriimamos Jei vairuotojo pažymėjime yra ne vakarietiškas tekstas, be originalaus vairuotojo pažymėjimo reikalingas tarptautinis vairuotojo pažymėjimas. Kad galėtumėte vairuoti sunkvežimį, pradedant nuo T1OR klasės, turite turėti Vairuotojo CPC kortelę. Atvykdami pasiimti sunkvežimio prašome atsinešti šią kortelę. Atkreipkite dėmesį! Atsiimant išsinuomotą automobilį turi dalyvauti pagrindinis vairuotojas ir pateikti originalų vairuotojo pažymėjimą (galiojantį ne trumpiau kaip 1 metus).

Vairuotojo pažymėjimo amžius / trukmė. Nuomininkas (ir visi papildomi vairuotojai) turi turėti vairuotojo pažymėjimą ne trumpiau kaip vienerius metus; Nuomininkas (ir visi papildomi vairuotojai) turi būti ne jaunesni kaip 21 metų. Ne visiems vairuotojams, ką tik gavusiems teises, norima leisti nuomoti automobilius. Dažniausiai tai gali daryti tik su mažiausiai dviejų metų patirtimi.  Vairuotojo pažymėjimas turi būti išduotas vakarietiška kalba. Jei neturite vairuotojo pažymėjimo vakarietiška kalba, privalomas ir originalus vairuotojo pažymėjimas, ir galiojantis tarptautinis vairuotojo pažymėjimas; Bet koks vairuotojo pažymėjimas, kuriame nurodyta, kad jis GALIOJA TIK konkrečioje šalyje, kaip pavyzdys Nyderlanduose NEgalioja.