žaidimai

Mobilieji telefonai tampa vis didesne mūsų gyvenimo dalimi. Savo telefono ekrane galime daryti daugybę dalykų, o į juos persikelia ir daugybė paprastų, klasikinių žaidimų. Būtent apie keletą iš jų ir pakalbėsime šiame straipsnyje.

Šachmatai. Vienas populiariausių ir inteligentiškiausių žaidimų vienas prieš viena puikiai persikėlė į virtualią erdvę. Anksčiau šachmatais žmonės žaisdavo gyvai, taip pat susirašinėdavo laiškais, todėl partijos galėdavo trukti ir ištisus mėnesius. Jau prieš kelis dešimtmečius kompiuteris žaidė prieš žmogų, o dabar kompiuteryje ar telefone šachmatais gali žaisti kiekvienas iš mūsų.

Galite pasirinkti savo varžovą – įvairios programėlės siūlo įvairaus lygio kompiuterinį priešininką, taip pat galima rungtis su žmonėmis kurie yra netgi kituose žemynuose, be to nesunkiai galite mesti iššūkį ir draugui paprasčiausiai numetę jam žaidimo nuorodą. Taigi, jei jūsų šachmatų lenta jau atitarnavo, gerai pagalvokite ar jums tikrai reikalinga nauja.

Monopolis. Legendinis žaidimas skirtas visai šeimai jau kurį laiką labai populiarus ir „Monopoly“ mobiliojoje aplikacijoje. Ten taip pat galite žaisti tiek prieš savo draugus, tiek prieš virtualius varžovus ar visiškai nepažįstamus žmones.

Mobiliajame net yra ir pliusų – nereikia bankininko, nereikia vartyti kortelių – viskas yra padaroma už jus.

Įvairūs kortų žaidimai. „Durak“, „Black/Jack“, pokeris ir kiti kortų žaidimai taip pat pasiekiami vos keliais klavišais mobiliajame. Daugybė portalų siūlo kazino online paslaugas, ten rasite viską, įskaitomi, žinoma, ir lošimų automatai. Be to, yra daugybė tokių klasikinių žaidimų programėlių, kurios yra tikrai populiarios.

Tetris. Tai ne stalo žaidimas, bet žaidimas kurį kiekvienas iš mūsų žaisdavome vaikystėje. Prisimenate? Buvo tikrai smagu, dabar tokios stilistikos žaidimai persikėlė į internetą ir daugybė žmonių žaidžia juos vardan senų laikų.

Gyvatėlė, skrendančios kaladėlės, kuriomis reikia sudėti eilutę ir kiti panašūs žaidimai yra išties labai populiarūs. Ypač vyresnių žmonių tarpe.

Šaškės. Jeigu paminėjome šachmatus, be abejo, reikia išskirti ir šaškes. Ta pati lenta, paprastesnis žaidimas. Ir jis taip pat lengvai atrandamas internete. Šaškės žaidžia įvairių amžiaus grupių žmonės, o varžovai taip pat gali būti nuo kompiuterio iki visai nepažįstamo asmens kitoje Atlanto pusėje.