nagai

Kiekvieno žmogaus nagai yra skirtingi, vienos gali džiaugtis taisyklinga nagų forma, lygia sveika nago plokštele, tvirtais nagais. Tuo tarpu kitoms pasisekė ne taip gerai, jos turi riestą, trumpą ar banguotą nago plokštelę. Tokie nagai net ir geriausiam nagų grožio specialistui yra tikrų tikriausias iššūkis. Tačiau šiuo metu rinkoje esančiomis priemonėmis galima suformuoti net pačius problematiškiausius nagus.

Nagų formą galima suteikti tiek natūraliems nagams, kuriems atliekamas lakavimas geliniais lakais https://www.groziui.lt/uv-lakai, tiek priaugintiems nagams. Ir vienu ir kitu atveju galima nagams suteikti pačias įvairiausias formas ir ilgį: apvali, migdolas, ovalas, kvadratas, trumpas kvadratas bei atstatyti traumos pažeistą nagą jį protezuojant. Tačiau svarbu atsižvelgti į moters rankas, pirštus, natūralią nagų formą ir nagų formavimą atlikti atsižvelgiant į tai. Jeigu pirštai labai ilgi, vengti itin ilgų ir siaurų nagų, tuo tarpu esant storiems ir trumpiems pirštams, rinktis tokią nagų formą, kuri optiškai susiaurintų pirštus.

Mėgstančios ilgesnius nagus, reikėtų rinktis ovalo ar migdolo formos nagus. Trumpiems nagams, tarkime migdolo formą, išgauti nepavyks, o ovalo forma tiks labiau ilgesnių pirštų savininkėms. Tai gana patogios formos, kurios atrodo neiššaukiančiai ir estetiškai, todėl tiks net ir dirbančioms labai griežto ar konservatyvaus požiūrio srityse.

Apvalūs nagai tinka bet kokiems nagams – tiek ilgesniems, tiek visai trumpiems. Lengvai formuojama, puikiai tinka toms, kurių natūralūs nagai linkę lūžti.

Užapvalintas kvadratas taip pat puikiai dera tiek trumpiems, tiek ilgiems nagams ir tiks bene kiekvienai, jų ilgį formuojant atsižvelgiant į pirštus bei rankas.

Kampuotas kvadratas labiau tinka vidutinio ilgio ar ilgiems nagams, tačiau reikia atkreipti dėmesį, kad ši nagų forma atrodo gan masyviai, todėl jeigu nago plokštelė plati, šios formos reikėtų vengti.