vonia

Baldai, santechnika, keramika ir kita įranga- būtini vonios kambario atributai. Nors vonios kambarys susideda iš daugybės atributų, verta akcentuoti, kad būtent dušo kabina yra viena iš svarbiausių. Taigi  įsigigyjant šį gaminį verta netaupyti. Brangiau kainuojanti dušo kabina ne tik atrodys labai estetiškai bei papuoš vonios kambarį, ir leis patogiai mėgautis maudymosi  procesu. Beje, jei vonios kambarys yra erdvus, tikrai neverta apsiriboti mažų matmenų dušo kabina. Jei namuose neplanuojate įrengti skalbyklos, o skalbimo mašiną patalpinsite į vonios kambarį, tai šiam gaminiui taip pat neverta taupyti. Brangiau kainuojanti skalbimo mašina ne tik leis rinktis pačias įvairiausias  skalbimo programas, bet taupys elektros energiją bei vandenį. Ten kur skalbimo mašina , ten reikalinga ir dėžė skalbiniams laikyti. Vis dėlto vietoje plastikinių dėžių vertėtų rinktis skalbinių dėžes pagamintas iš bambuko.Tai- visiškai natūralus, ekologiškas pluoštas. Vonios kambario įrengimui galima rinktis tokius sprendimus, kaip šildomos grindys, ar masažinę vonią, kad po ilgos dienos darbų galėtumete pasmėgauti kokybišku masažu.

Kaip pasirinkti plyteles vonios kambariui

Vonios kambarys turėtų būti jaukus, praktiškas ir patikimas. Unideco.lt prekiaujamų plytelių asortimentas platus ir įvairus, nuo medžio imitacijos iki stiklo mozaikos. Spalvos, raštai, dizaino sprendimai leis pasirinkti plyteles kiekvienam individualiai pagal skonį.

Spalvų ir raštų derinimas

Dažnai  žmonės varijuoja plytelių spalvomis ir raštais, kas suteikia žaismingumo ir sukuria unikalaus interjero įspūdį. Žinoma  svarbu nepersistengti. Jei viena siena yra su masyviais raštais, kitos gali būti vienspalvės. Jei renkates mozaikos principą, juo puoškite tik grindis, o sienoms pasilikite kitą variantą.

Kokie plytelių atspalviai pareikalaus mažiausiai priežiūros?

Mažiausiai priežiūros pareikalaus neutralūs atspalviai, tokių plytelių įvairovė šiais laikais tikrai pakankamai gausi, todėl su paieškom tikrai neturėtumete užtrukti. Blizgios ir matinės plytelės nuolat lyginamos tarpusavyje, tačiau vienareikšmio lyderio šiuo atveju nėra- abi šių apdailos medžiagų rūšys turi tiek trūkumų, tiek privalumų. Ant blizgaus paviršiaus nuosėdos greičiau pastebimos, tačiau lygiai taip pat greičiau ir nuvalomos, tuo tarpu matinės plytelės nešvarumus maskuoja geriau, bet nusivalo truputį sunkiau.