dzemperiai

Ar žinojote, kad Šv. Valentinas buvo Vyskupas, kuris slapta sutuokdavo jaunus žmones? Vėliau už tokį elgesį jis buvo uždarytas į kalėjimą ir galiausiai nubaustas mirties bausme. Po kurio laiko Valentinas buvo paskelbtas šventuoju. Vasario 14 d. Jau visai ne už kalnų. Meilės šventės proga dažnai savo artimam žmogui skiriame ypatingą dėmesį bei įteikiame dovanas. Pastaruoju metu tapo populiaru dovanoti niekuo neišsiskiriančias, prekybos centruose nupikrtus pliušinius meškinus, suvenyrus ar netgi statulėles.

Jeigu šiais metais nusprendėte Valentino dienos proga nustebinti savo antrąją pusę mes turime pasiūlyti keletą dovanų idėjų. Viena iš jų – nuotraukų rėmelis. Dažnai būna taip, kad fotografuojamės daug, tačiau nuotraukos nugula kompiuteryje ir mes jas visas užmirštame. Pačias gražiausias nuotraukas, kuriose matyti meilės kupinos akys, nuoširdžios šypsenos bei užfiksuotos pirmosios bendros kelionės akimirkos. Nevertėtų slėpti nuotraukų kompiuteryje. Individualiai Jums pagamintas nuotraukų rėmelis atnaujins namų interjerą bei suteiks jam išskirtinumo.

Nederėtų nuvertinti ir medinių žodžių kaip: „Meilė“, „Laimė“, „Šeima“, „Namai“. Ši dovana tikrai nustebins antrąją pusę ir suteiks namams daugiau jaukumo. O jeigu galvote, kad tokia dovana netinka Valentino dienos proga, vykite tokias mintis kuo toliau ir drąsiai užsisakykite. Juk originalios dovanos visuomet labiau nustebina dovanos gavėją.

Mediniai inicialai tinkami ne tik dekoruoti šventės stalus, bet kaip ir dovana mylimam žmogui. Individualiai Jums pagaminti įvairaus dydžio, spalvos, šrifto inicialai nesūdėtingai ras vietą bet kuriuose namuose. O ir kaip interjero detalė šie inicialai tikrai neatrodys nuobodžiai.

Jeigu ilgai mąstote, svajojate apie kelionę, tačiau jau ilgai vis nepavyksta į ją išvykti, tuomet puiki dovana – medinė taupyklė. Juk visuomet dviese smagiau taupyti bendram tikslui. O ir antroji pusė tokios pat taupyklės neras nė viename prekybos centre.

Antrajai pusei taip pat galite padovanoti rūbų pakabą su vardu ar pravarde. Ši dovana tikrai privers kiekvieną nusišypsoti. Ir, žinoma, kiekvienas iš mūsų norėtų turėti būtent jam pagamintą rūbų pakabą. Kiekvieną kartą, kai tik kabinsite drabužį ant tokios pakabos galėsite pasijausti super ypatingu. Juk daugiau niekas neturės tokios pačios!

Visai nesvarbu, kiek laiko esate kartu. Valentino dieną švęsti ar bent minimaliai paminėti – būtina. Tai viena diena metuose, kai galite bent trumpam pamiršti visus dienos rūpesčius, rutiną ir mėgautis išskirtiniu laiku su savo antraja puse.