Baldai virtuvei Virtuvės įrengimas yra vienas sudėtingiausių procesų, nes reikia apgalvoti patogumą, buitinės technikos, darbo zonų išdėstymą. Baldai virtuvei turi būti funkcionalūs, talpūs ir tuo pačiu stilingi. Visus savo poreikius dar reikia priderinti prie virtuvės išplanavimo, nes pavyzdžiui, plautuvės vietą apsprendžia vandentiekio vamzdyno išdėstymas. Prie visų šių iššūkių prisideda ir pastangos sutilpti į ribotą biudžetą, nes baldai, remonto darbai ir buitinė technika kartu sudėjus nepigiai atsieina. Ir vis dėlto, kiekvienuose namuose yra virtuvė, vadinasi, viskas įmanoma.

Interjeras kaip dėlionė

Vienas iš variantų, kaip taupiai įsirengti virtuvę, yra derinti skirtingus baldus, panaudotą buitinę techniką. Tikrai nebūtina pirkti visą virtuvės baldų komplektą. Jeigu randate Jums patinkančias spinteles už prieinamą kainą, nusipirkite. Galbūt kitoje parduotuvėje rasite stalą, o dar kitoje – kėdes. Peržiūrėkite internete esančius skelbimų puslapius, kur labai pigiai parduodami ar net dovanojami naudoti baldai, viryklės, šaldytuvai. Taip po truputį surinksite visą virtuvės „dėlionę“. O vientisą stilių galima sukurti smulkiomis detalėmis ar net kai kuriuos baldus perdažant, restauruojant. Reikia tik trupučio fantazijos, laiko ir darbštumo.

Susikurkite savo baldų komplektą

Daug baldų gamintojų siūlo iš jų gaminių sudaryti savo komplektą. Baldai gaminami tam tikromis kolekcijomis, taigi stilius yra išlaikomas vientisas. Taigi galima tiesiog žiūrėti, kurioms baldų linijoms taikomos nuolaidos ir įsigyti ne visą komplektą iškart, o po truputį. Gal pradžiai pakaks vienos pakabinamos spintelės ir vienos pastatomos. Ilgainiui matysite, ko dar trūksta virtuvėje, papildysite dar keliais baldais.

Įgyvendinkite individualius sprendimus

Neatmeskite galimybės nesiderinti prie baldų pasiūlos ir patiems užsisakyti tiksliai tai, kas reikalinga. Pasirinkus nestandartinių baldų gamybą galima įgyvendinti savo poreikius optimaliai. Projektuojant individualius baldus, specialistai atsižvelgs į Jūsų norus, galimybes ir numatytą biudžetą. Profesionalus projektuotojas patars, kokiais sprendimais galima pataupyti, norint tilpti į bendrą pinigų sumą. Be to, tikrai pasiūlys tokių stiliaus ir funkcinių sprendimų, apie kuriuos patys nesusimąstytumėte. Nestandartinių baldų gamintojas kasdien projektuoja ir gamina baldus, taigi jo patirtimi tikrai verta pasinaudoti. Reikia pamiršti mitą, jog užsisakyti individualius baldus yra brangu. Ši paslauga tam ir skirta, kad nuo pat pradžių derinti stilių, funkcionalumą ir turimą biudžetą.