iphone ekranasiPhone – kokybiškas telefonas galintis pasiūlyti labai daug įvairių funkcijų. Visgi, programėlės neužtikrina, kad ant žemės nukritęs telefonas ir toliau atrodys puikiai bei atliks jam paskirtas funkcijas. iPhone ekranas dūžta, kad ir kaip gamintojai stengiasi surasti būdą, kuris gali padėti telefonui ilgesnį laiką išlikti tvarkingu.

Pateikiame kelis patikrintus būdus, kurie padės apsaugoti savo telefoną. Tiesa, iPhone servisas greitai ir gana pigiai pasirūpins atsiradusiais telefono gedimais, tačiau kuomet be didelių pastangų galima to išvengti – pasinaudokite galimybe.

  • Ekrano plėvelė daugeliui atrodo tik kaip iliuzija, kadangi sunku suvokti, kaip tokia plona plėvelė gali apsaugoti telefoną. Visgi, tikrai gali. iPhone servisas parduoda tikras plėveles, kurios ilgai ir sėkmingai Jums tarnaus. Nukritus telefonui bus sugadinta būtent plėvelė, o ne pats įrenginys.
  • Kišenė – viena dažniausių vietų iš kurios imant telefonas iškrenta Jums iš rankų. Natūralu, kad daugelis mūsų telefoną nešioja kišenėje, kadangi tai tikrai pati vieta. Visgi, iškyla grėsmė ne tik telefonui būti išmestam, tačiau taip pat ir jis gali būti gana greitai pavogtas. Taigi, siūlome įvertinti tai, kad telefono paėmimas į rankas turi būti atsargus. Ypač tokiu atveju, jeigu telefono ekranas labai didelis. Galbūt todėl ir vertinami iPhone, kurie itin kompaktiški.
  • Saulė, tiesioginiai saulės spinduliai, kurie krenta ant Jūsų mobiliojo telefono ekrano – priešai, kurie gali sugadinti ekraną. Tuo pačiu jis prisideda ir prie plėvelės padėties blogėjimo, tad labai svarbu pasirūpinti tokiomis smulkmenomis, kurios gali nulemti Jūsų telefono būklę.
  • Jeigu Jūsų telefonas turi dėkliuką ir dar geriau dėkliuką su dangteliu – galite būti ramesnis, kad pats telefono ekranas bus kur kas labiau apsaugotas. Nors daugelis teigia, kad tokie dėkliukai yra negražūs, tačiau reikia įvertinti tai, kas taip labiau apsaugosite savo telefoną.

iPhone ekranas gali būti apsaugotas keliomis paprastomis smulkmenomis. Nepamirškite, kad sudužus ekranui telefonas dažniausiai nustoja visiškai veikti, nebegeba tinkamai atlikti funkcijų. Taigi, būtent telefono ekranui reikia skirti labai daug apsaugos. Pasirūpinkite juo.