renginys-gamtojeRenginių organizavimas sudėtinga užduotis, verčianti ne vieną naktį pasukti galvą ir ypač tada, kai norisi, kad jis būtų nepamirštamas. Juk įvairūs banketai ir pobūviai labiau tinka oficialioms šventėms. Tuo tarpu, norint linksmai ir neužmirštamai praleisti laiką reikia veiksmo! Štai keletas renginių idėjų jūsų įmonei, kad visi pasikrautų geromis emocijomis.

Sporto olimpiada – aktyviam kolektyvui

Jei įmonėje dirba aktyvų gyvenimo būdą mėgstantis personalas, kuris mieliau rinktųsi virvės traukimą, o ne pasisėdėjimą prie stalo tai olimpiada puikus pasirinkimas, po kurios širdyje tikrai liepsnos Olimpinė ugnis. Čia fantazija ribų neturi, galite sugalvoti šimtą vieną užduotį, nuo rutulio stūmimo iki disko metimo. Tačiau svarbiausia, kad visose rungtyse būtų akcentuojama komandinio darbo galia. Pavyzdžiui, estafetinis bėgimas, kai visi kolegos tarpusavyje yra surišti, jei vienas sulėtina tempą, sulėtėja ir visa komanda, todėl svarbu, tinkamos strategijos pasirinkimas ir jėgų suvienijimas.

Tiesa, juk ne visi yra apsigimę sportininkai, todėl organizuojant renginį, būtina atsižvelgti į visų interesus. Olimpiados programoje turi būti harmonija, jei vieni greičiau bėga, tai kiti gal greičiau sprendžia deliones. Tad, optimaliausias variantas, kad aktyvią rungtį sektų mažiau ištvermės reikalaujanti u-duotis, kol vieni suks galvas prie užduočių lentos, kiti galės atgauti kvapą. Beje, po olimpiados nepamiškite ir medalių įteikimo ceremonijos. Juk visada smagu iš renginio namo parsinešti, ne tik gerą nuotaiką, bet ir mielą prisiminimą.

Išlikimo renginių organizavimas

Ne, tai ne iš tolo neprimena realybės šou „Robinzonai“, kuriuose kiekvienas kovoja už save, kitaip tariant, akis už akis, dantis už dantį. Tai efektyvaus komandinio darbo pramoga, kuriame vienas už visus ir visi už vieną, yra sėkmingo išlikimo šūkis.

Šiuo metu labai populiarūs sovietiniai bunkeriai, kuriuose renginių organizatoriai pateikia itin platų pramogų pasirinkimą – kliūčių ruožas, šaudymas iš įvairių ginklų į jūsų žinias ir gyvybę besitaikančius „zombius“, savigynos pradžiamokslis ir daugelis kitų. Tokio renginio tikslas dar labiau suburti komandą ir žinoma gerai praleisti laiką. Patikėkit, ne vienas neužmirš savo nuotykių po klaidžius labirintus ir į širdį užplūstančio adrenalino jausmo. Tiesa, čia jau neišsiversite be renginių organizatorių, kurie padės surengti nepamirštamą šventę visai įmonei.

Nuo akmens amžiaus iki gladiatorių epochos ir dar toliau

Teminių renginių organizavimas niekada nenuvilia. Viskas priklauso tik nuo jūsų fantazijos ir įmonės požiūrio į netradicines šventes. Juk ne kiekviena įmonė gali pasigirti, kad dalyvavo pirmykščių žmonių pokylyje, kai reikėjo patiems susimedžioti „mamutą“, įžiebti ugnį ir apsirengti urvinio žmogaus rūbais. Toks teminis renginys tikrai įsirėš į kiekvieno atmintį.

Renkantis teminį renginį svarbu apgalvoti pramogas, kurios būtų susijusios su jūsų tema. Pavyzdžiui, jei nusprendėte nusikelti į laikinius Vakarus, tai vargu ar išsiversite be kaubojiškų šokių, šaudymo iš lanko, ir niekada nesibaigiančių rungčių tarp indėnų ir kaubojų.

Renginių organizavimas įmonėje neatsiejama jos kultūros dalis, pramogos ir atrakcijos ne tik suburia kolektyvą, bet ir puikiai nuteikia darbuotojus. Atminkite, laimingas darbuotojas – laiminga ir įmonę, kurioje jis dirba.