lietuvos-krepsinio-rinktineVisi šalies krepšinio aistruoliai ir vyrų rinktinės fanai turės unikalią galimybė laimėti vertingus krepšinio prizus, tarp kurių marškinėliai su rinktinės kandidatų autografais ir bilietai į Lietuvoje vyksiančias draugiškas rinktinės varžybas. Pastarieji bilietai sparčiai tirpsta ir pretenduoja netrukus tapti deficitu.

Rinktinės krepšininkai prizus dovanos tiems, kuriems pavyks atsakyti į šmaikščius, kartais net šiek tiek suktus ir apgaulingus jų specialiuose video reportažuose nufilmuotus ir krepšinio aistruoliams adresuotus klausimus ar įveikti specialias užduotis.

Norint dalyvauti išskirtinėse prizų dalybose, tereikia sekti naujienas socialiniame tinkle „Facebook“ esančiame profilyje „Mano pramogos“ ir laukti vis pasirodysiančių video konkursų, kuriuose sužibės būrys geriausių ir talentingiausių Lietuvos krepšinio žvaigždžių.

Pirmasis video konkursas startuos jau šiandiena, antradienį, 12 val. Už fanams atiteksiančius prizus atsakingos bus taip pat krepšinio žvaigždės. Nuo jų pasirodymo video siužetuose tiesiogiai priklausys prizų dydis ir vertė.

Pirmąsias draugiškas rungtynes Lietuvos krepšinio rinktinė žais jau rugpjūčio 5 d. Kėdainių Sveikatingumo ir sporto centre, kur susitiks su Belgijos krepšininkais. Su belgais lietuviai jėgas išbandys ir rugpjūčio 6 d. Kauno sporto halėje. Rugpjūčio 12 ir 14 d. draugiškų rungtynių ciklas persikels į Panevėžio „Cido“ areną, kurioje šalies krepšininkai pasitiks Švedijos rinktinę. Rugpjūčio 21-23 d. Lietuvos rinktinė svečiuosis Vilniaus „Siemens“ arenoje ir sieks pergalių prieš Suomijos, Rusijos ir Čekijos krepšininkus. Na, o su šalies rinktine atsisveikinsime ir į Europos čempionatą Slovėnijoje išlydėsime per draugišką mačą su Gruzijos komanda, kuris vyks rugsėjo 1 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Bilietų kainos į Lietuvoje vyksiančias draugiškas šalies rinktinės varžybas prasideda nuo 16 litų, tačiau nuo liepos 31 d., trečiadienio, 12 val. bilietai brangs. Bilietus įsigyti galima internetu www.tiketa.lt arba visose „Tiketos“
bilietų pardavimo vietose.