futbolo_klubas_zalgirisVilniaus Vingio parke vyksiančiame „Rugsėjo 1-osios“ spalvingame šurmulyje ryškiai išsiskirs žalia ir balta – sostinės futbolo klubo „Žalgiris“ atstovybė, kurioje nuo pat 17 valandos vyks diskusijos, akcijos ir žaidimai. Vilniaus „Žalgiris“ – tai gyvoji Lietuvos futbolo legenda, veržlumas ir perspektyva. O studentiškas renginys yra geriausia proga atskleisti vieno populiariausių žaidimų pasaulyje dvasią.

Nuo 18 valandos bus galima pabendrauti su VMFD „Žalgiris“ vyriausiuoju treneriu Mindaugu Čepu. Diskusijose aktyviai dalyvaus ir didžiausi komandos aistruoliai, kurie taip pat atsakys į visus klausimus apie Vilniaus „Žalgirį“ ir futbolo padėtį Lietuvoje, dalinsis įspūdžiais iš kelionių su komanda ir atskleis palaikymo subtilybes. Ekrane suksis visų laikų gražiausios Vilniaus „Žalgirio“ akimirkos.

Azartą kurstys aktyvioji programos dalis. Viso renginio metu vyks „Laimingosios kojos“ žaidimas, o miklesnių rankų savininkai nuo pat 17 valandos kviečiami registruotis į 18.30 prasidėsiantį stalo futbolo mini čempionatą. Pačių geriausiųjų laukia prizai – Vilniaus „Žalgirio“ klubo atributika ir bilietai į rungtynes.
Aktyvus sportas ir futbolas yra neatsiejamas nuo jaunų, perspektyvių žmonių ir muzikos. Todėl, jei būsite Vingio parke rugsėjo pirmąją, tiesiog būtina užsukti į žaliai baltą palapinę.