tautinis-brandas_eurovizijaPaskelbus, jog dainingoji Lietuva vis dėlto galės dalyvauti prestižiniu vadinamame Eurovizijos dainų konkurse, kuris šiemet vyks vienoje iš brangiausių pasaulio valstybių – Norvegijoje, nemaža dalis mūsų šalies grupių, atlikėjų sukruto – ruošia dainas, nerealius pasirodymus nacionalinėje Eurovizijos atrankoje.
Tuo tarpu grupė „Tautinis brandas“, nors ir sulaukusi pasiūlymo iš vieno gerai žinomo Lietuvos muzikos prodiuserio atlikti jo dainą šiame konkurse, atrėžė: „Gėjų“ konkursai – ne mums!“.

„Juk niekam ne paslaptis, jog taip gerai žinomas Eurovizijos dainų konkursas didžiausią susidomėjimą turi tarp seksualinių mažumų. Ne veltui, kai už Lietuvą dainavo „LT United“ (net penki žinomi šalies vyrai), pasiekėme aukštą vietą“, – teigė „Tautinio brando narys Karolis.
Grupės narys Andrius įsitikinęs, jog lietuvių vyrų bruožas yra mylėti merginas. „Kadangi mes esame „Tautinis brandas“, šiame pavadinime akcentuojame Tautinis, ir drąsiai teigiame, jog tikras lietuviškas (tautinis) vyrų bruožas yra mylėti merginas“, – sako atlikėjas.
Beje, ne ką kritiškiau atšauna ir Domantas: „Na, į mane stovintį scenoje milijonas gėjų nežiūrės ir neaptarinės…“

tautinis-brandas_eurovizija