Lietuva yra viena iš tokių šalių, kuri gali džiaugtis itin sparčiu ir kokybišku interneto ryšiu visoje šalyje. Todėl šiandien daugybė gyventojų naudojasi ne tik kokybišku internetu, bet ir televizija internetu. Tai naujas šiuolaikiškas požiūris į televiziją, leidžiantis mėgautis TV programomis patogiu Jums metu ir naudotis tik televizijos privalumais.

Kokie yra išmanios televizijos privalumai?

Vis dar naudojatės tradicine televizija ir stebite programas pagal iš anksto numatytą grafiką? Jums vis dar tenka laukti, kol pasibaigs Jums neaktuali reklama? Visa tai gali pakeisti išmanioji televizija, kurią naudotis galite pradėti iš karto vos ją užsisakę. Kodėl verta rinktis tokią paslaugą?

    • Daug kanalų. Išmanioji televizija siūlo labai platų kanalų sąrašą. Jeigu anksčiau naudojotės paprasta televizija ir žiūrėjote tik tuos kanalus, kuriuos „pagauna“ antena, televizija internetu Jums atvers daug naujų galimybių. Galite rinktis įvairius kanalų paketus pagal tai, kokias laidas mėgstate stebėti. Galima rinktis filmo kanalų pateiktus, sporto kanalų pasiūlymus ir daugybę kitų.

    • Programų įrašai. Išmanioji televizija suteikia Jums galimybę žiūrėti savo mėgstamas laidas arba filmus tada, kai turite tam laiko ir noro. Galite tiesiog žiūrėti programų įrašus, nebūtina skubėti įsijungti televizijos būtent tuo laiku, kai transliuojama laida. Tai yra daug patogiau ir leidžia patiems planuotis laisvalaikį, o ne derinti jį prie televizijos programos.

    • Galimybė atsisukti. Labai patogu taip, kad televizija internetu suteikia galimybę Jums ne tik žiūrėti tiesiogines transliacijas, bet ir įrašus, o tai reiškia, kad galite valdyti įrašą. Galite žiūrėdami programą net ir tiesiogiai, sustabdyti ją arba atsisakyti iki Jums reikalingos vietos. Nebereikia pergyventi, kad kažką praleidote, nepamatėte, nesuspėjote išgirsti. Kartu tai reiškia, kad žiūrėdami įrašas, galite tiesiog prasukti reklamas, jeigu jos Jums neaktualios.

Kaip pradėti naudotis televizija internetu?

Tam, kad Jūsų namuose būtų pradėta transliuoti televizija internetu, nebūtina gaišti daug laiko ir ieškoti naujo tiekėjo. Kai kurie interneto tiekėjai siūlo planus, kuriuos užsisakius, galite naudotis internetu ir televizija. Tai yra labai patogu, nes nereikia papildomai nieko įrenginėti, nereikia ieškoti naujo tiekėjo. Be to, dažniausiai tai leidžia nemažai sutaupyti. Jeigu atsakytumėte televiziją iš vieno tiekėjo, o internetą – iš kito, tikėtina, kad abiejų sąskaitų bendra suma būdų daug didesnė. Tad jeigu galvojate, kad laikas naudotis išmania televizija, paieškokite tiekėjo, kuris gali pasiūlyti kokybiškas paslaugas iš vienų rankų.