Veido prausiklis yra pagrindinė priemonė, kuri apsaugo veido odą nuo nešvarumų, makiažo likučių bei padeda ją išlaikyti gaivia ir skaisčia. Daugelis žmonių tikrai žino veido valymo svarbą , tačiau nežino, kaip pasirinkti tinkamą ir naudingą odai prausiklį. Tinkamos priemonės pasirinkimas padės susikurti gerą odos priežiūros rutiną karštuoju metų laiku.

Pasirinkite veido valymo priemonę, pagal savo odos tipą:

Ketinant įsigyti veido prausiklį, derėtų įvertinti savo odos tipą: ar oda sausa, mišri, riebi, ar linkusi į spuogus, jautri veido oda. Žinant savo odą bus lengviau parinkti tinkamą priemonę, kuri padės sutvarkyti odą, o ne dar labiau pabloginti situaciją.

Štai keli dalykai, kuriuos derėtų atsiminti renkantis veido prausiklį vasaros metu

  1. Klausykite savo odos: reikėtų visada atkreipti dėmesį į savo odos poreikius. Kiekvienas žmogus turi skirtingą odos struktūrą ir skirtingus odos poreikius. Turint sausą odą labiausiai tiks kreminis veido odos prausiklis, o riebiai odai – putų ar gelio konsistencijos prausikliai. Normalios ir mišrios veido odos savininkams vasarą galima pasirinkti lengvos tekstūros priemones, kad veidas gautų kuo daugiau drėgmės.
  2. Laikykitės natūralumo: visą dieną ant odos dėvint sunkias makiažo priemones, vakare reikia skirti ypatingą dėmesį kruopščiam veido odos valymui. Kadangi veido prausiklis yra naudojamas dažnai, jį derėtų rinkti kuo natūralesnį. Saugūs ingredientai padės išlaikyti odą švytinčią ir išvengti sudirgimų.
  3. Vasaros bėdos: vasarą žmonės dažniausiai skundžiasi riebia oda ir spuogais. Spuogų priežastis dažniausiai yra užsikimšusios odos poros bei nešvarumai. Todėl vasaros metu derėtų naudoti veido prausiklį, kuris pasižymi odą valančiomis savybėmis, kurios gali ištraukti visus nešvarumus ir odos, paliekant ją natūraliai gražią, spindinčią bei gaivią.