skrydis

Dairotės po turizmo agentūrų siūlomus kelionių paketus? Svarstote, į kokią užsienio šalį šiemet jums vertėtų leistis? Jei taip, ar kada nors pagalvojote, kad savo atostogas jūs galėtumėte suplanuoti patys? Ne? Pats metas tai padaryti! Galite net neabejoti, kad jūsų būsimos kelionės planavimas taps labai įdomia ir naudinga patirtimi, kuri taip pat prisidės ir prie daug malonesnės bei sklandesnės jūsų laukiančios kelionės. Todėl pateikiame jums tai, kas neabejotinai pravers jūsų atostogoms.

  • Lėktuvų bilietus pirkite internetu. Norite daugiau sutaupyti? Nepamirškite, kad šiandien lėktuvų bilietai gali būti įsigyti internetu, pasinaudojant internetine pigių skrydžių paieška, tokia kaip https://skrendam24.lt/lektuvu-bilietai/. Tokio sprendimo atveju galėsite išvengti ir didesnių laiko sąnaudų.
  • Niekada su savimi nesivežkite to, ko dar neišbandėte. Manote, kad geriausia į kelionę leistis visiškai „atsinaujinus“? Labai klystate. Į keliones turėtumėte pasiimti tik tuos daiktus (drabužius, avalynę ir kt.), kuriuos jau ne vieną kartą esate išbandę. Tai padės jums išvengti didelių nesusipratimų ir galimo papildomo diskomforto.
  • Neišlaidaukite suvenyrams. Atostogų metu (ypač pažintinių) visuomet norisi įsigyti daugybę įvairių suvenyrų, kurie primintų mums apie mūsų aplankytą užsienio šalį ir taip pat padėtų pradžiuginti artimuosius bei draugus. Tačiau nuolatinis suvenyrų pirkimas gali gerokai padidinti jūsų kelionės išlaidas, todėl stenkitės jiems pernelyg neišlaidauti.
  • Pasirūpinkite patogia avalyne. Ir šiuo atveju neturėtumėte suprasti klaidingai – tai tikrai nereiškia, kad jūsų laukiančioms atostogoms jūs turėtumėte įsigyti visiškai naują sportinę avalynę. Jokiu būdu nedarykite tokios didelės klaidos. Jūsų avalynė, kurią avėsite savo kelionės metu, privalo būti nenauja ir labai patogi. Jei leisitės į pažintinę kelionę, labai greitai suprasite, kodėl tai yra taip svarbu.
  • Visuomet teiraukitės patarimų. Keliaudami po užsienio šalį visuomet stenkitės kuo daugiau bendrauti su vietiniais, nesidrovint klausti patarimų ir prašyti pateikti jums daugiau naudingų nuorodų. Įprastai vietiniai į turistus žvelgia labai palankiai, todėl su malonumu padeda jiems ir nukreipia tinkama linkme.
  • Bilietus į turistines vietas pirkite internetu. Vis dar nemažai daliai žmonių toks sprendimas atrodo neįprastas. Tačiau supraskite, kad bilietus į muziejus ar kitas turistines vietas internetu galite įsigyti ne tik Lietuvoje, tačiau ir užsienyje. Tai padaryti įprastai yra ne tik kur kas lengviau, tačiau taip pat ir gerokai pigiau (be to, nuvykus į vietą, netenka laukti ilgose klientų eilėse).
  • Nepamirškite arbatpinigių. Arbatpinigių turėtumėte palikti ne tik padavėjams aplankytoje kavinėje ar restorane, tačiau taip pat ir vairuotojams, kambarinėms bei kitam viešbučio personalui. Patikėkite, tai „suveiks“ kuo puikiausiai!