new balanceTaip, žmogaus išvaizda tikrai nėra pagrindinis faktorius, geriausiai atspindintis pastarojo esybę, tačiau tam tikros įvaizdžio detalės gali būti iš tiesų iškalbingos. Skonis, pomėgiai, finansinė padėtis ar užimamos pareigos – tik keletas smulkmenų, kurias įgudusiai akiai išduoda mūsų rūbai ar avalynė. Tiesa, šiandien dažno kojas puošia stilingieji new balance batai, tačiau tai anaiptol nereiškia, jog žmogus pastarųjų įsigijimui gali skirti  didžiąją dalį savo gaunamų pajamų. Reaguojant į savotišką pamišimą dėl šio bei kitų garsių prekinių ženklų, rinkoje apstu pigių kinietiškų klastočių. Kodėl nederėtų šiomis susižavėti ir neapgaudinėti savęs bei aplinkinių?

Šiandien plačiai diskutuojama apie naudojimąsi piratiniais garso bei video įrašais. Tai – finansinė bei moralinė žala, daroma kūrėjams ir atlikėjams tinkamai nesumokant už jų įdėtą darbą. Paklausite, kuo čia dėti new balance batai?  Pirkdami bet kokio daikto klastotę, tam tikra prasme apvogiame tikrąjį jų gamintoją. Solido šio prekinio ženklo kaina tikrai nėra susijusi su populiariu, visiems žinomu brand‘u. Daug žmonių dirbo, kol buvo sukurtas toks aukštos kokybės produktas: pirkdami pigias klastotes, nuvertiname pastarųjų pastangas.

Kita vertus, batai – specifinis produktas, kurio kokybę ignoruodami, skriaudžiame tik patys save. Vizualiai neoriginalūs batai gali atrodyti identiški tikriesiems: reikia itin įgudusios akies, galinčios atskirti klastotę. Vigi svarbiausia batų funkcija – komforto užtikrinimas, o apie tai išradingieji kiniečiai, kurdami didžiulį klastočių kiekį, deja, nepagalvoja (arba tiksliau to pasiekti negali dėl mažos gaminio savikainos). Neorigalūs new balance sportiniai batai gal ir trauks aplinkinių dėmėsį ir džiugins jus maža kaina, tačiau greitai apvils. Nuospaudos, neaiškūs kojų skausmai, nosį riečiantis prakaitas, drėgmės praleidimas, pado skilimas bei kiti, po pirkimo netrunkantys išlįsti batų defektai – „privalumai“, dėl kurių dažniausiai atsirūgsta neoriginalų new balance ar kitų firminių ženklų batų įsigijimas.

„Išlindus“ klastočių defektams, ir tie keliasdešimt eurų, dėl kurių iš pradžių džiaugiatės, pradeda atrodyti visai solidi pinigų sumą. Šioje situacijoje pravartu prisiminti patarimą, jog geriau turėti kelis kokybiškus daiktus, o ne kalną pigaus šlamšto. Juolab, jog, pasinaudoję raktine užklausa „new balance akcija“, galite rasti tikrai gerų pasiūlymų.