FRONDITA,UABJei valdote įmonę ir siekiate aukščiausių rezultatų, turite dirbti su profesionaliais partneriais, padedančiais jums augti ir tobulėti. Labai svarbu pasirūpinti tinkama buhalterine apskaita, kuri gali kelti daugiau sunkumų, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio. FRONDITA,UAB siūlo kvalifikuotą pagalbą finansų analizės, mokesčių konsultavimo, buhalterijos tvarkymo klausimais – taip išvengsite galimų finansinių nesklandumų ir sutaupysite buhalteriui skirtas išlaidas, be to, išsprendę apskaitos rūpesčius, daugiau dėmesio galėsite skirti verslo augimui ir plėtrai.

Kodėl verta kreiptis į apskaitos tvarkymo profesionalus?

Apskaitos tvarkymas yra neišvengiama kiekvienos įmonės darbo dalis. Jei didelės įmonės gali sau leisti samdyti individualiai dirbančius buhalterius, deja, smulkios, neseniai įkurtos ir vidutinio dydžio įmonės paprastai negali sau to leisti. Buhalterio samdymas reikalauja gana didelių išlaidų. Siekdamos taupyti dalis bendrovių apmoko buhalterinių darbų kitą specializaciją turinčius darbuotojus arba bando savarankiškai tvarkyti apskaitą. Šis sprendimas visuomet yra rizikingas, kadangi viena nedidelė klaida gali turėti rimtų finansinių pasekmių arba tapti įvairių problemų su valdiškomis institucijomis priežastimi. Ir priešingai, bendraudami su kvalifikuota buhalterių komanda, visuomet būsite tikri, kad gausite profesionalias buhalterių paslaugas reikiamu laiku ir išvengsite finansinių nuostolių. Be to, buhalterines paslaugas teikiančios įmonės užtikrins darbą be atostogų dienų, kas leis sistemingai planuoti veiklą ir išvengti bet kokių finansinių trikdžių. Sutaupyti pinigai gali būti sėkmingai panaudoti verslo plėtrai.

Taupykite savo laiką ir išlaidas

Profesionalios apskaitos paslaugos padeda efektyviai taupyti ne tik išlaidas, bet ir laiką, kadangi jums nereikės gaišti papildomų valandų tvarkant apskaitą ir sprendžiant finansinius klausimus. Bendraudami su ilgametę patirtį turinčia įmone, kurioje dirba buhalterijos profesionalai, būsite tikri, kad gausite teisiškai tvarkingas paslaugas. Be to, FRONDITA komanda ne tik tvarko buhalterinę apskaitą, bet ir teikia išsamias konsultacijas jums aktualiais klausimais, padeda parinkti jūsų bendrovei tinkantį apskaitos tvarkymo modelį. Įmonėje dirbama su naujausiomis apskaitos programomis, sumažinančiomis žmogiškų klaidų tikimybę. Jums nereikės skirti papildomų lėšų nei atskiro darbuotojo samdymui, nei jo kvalifikacijos kėlimui ar mokymams. Praktika rodo, kad buhalterinę apskaitą tvarkanti įmonė paprastai kainuoja beveik dvigubai mažiau nei atskiro darbuotojo samdymas.