epiliatoriai internetuĮaugę plaukeliai labai dažna problema, su kuria susiduria vis daugiau moterų. Taip nutinka tuomet, kuomet pašalinus plaukelį, naujas plaukelis neauga per odos viršutinį sluoksnį, o lieka po juo. Tokia vieta greitai tampa skausminga, jautri, gali atsirasti infekcija. Tačiau to išvengti galima.

Negalima dirginti odos

Dermatologai sako, kad plaukelių įaugimo rizika padidėja sudirginus odą. Todėl nepatariama depiliuoti kūną su vašku ar cukrumi. Puikus pasirinkimas šiuolaikiniai epiliatoriai internetu. Ypač tie epiliatoriai internetu, kurie turi skausmą mažinančių papildomų funkcijų. Tarkim, šaldo depiliuojamą vietą. Tokias funkcijas turi lazeriniai epiliatoriai, epiliatorius braun silk epil 9 ir epiliatorius braun se 9961. Prieš kelis metus mano viena kolegė visiems dievagojosi, kad pastarasis yra geriausias epiliatorius. Gal ir verta įsiklausyti į žmogaus žodžius apie epiliatorius atsiliepimai, turinčio 20 metų patirties šioje srityje. Spręskite Jūs.

Lazeris yra ilgalaikis plaukelių šalinimo būdas. Todėl naudojant šį metodą galėsite pamiršti įaugusių plaukelių problemą.

Suminkštinkite odą

Geriausias būdas suminkštinti odą yra šiltas vanduo. Todėl geriausia jeigu procedūrą atliksite po dušo arba karštos vonios. Beje, Jūsų rankose laikomas veido epiliatorius taip pat turėtų atsidurti tik po garų vonelės. Taigi, net ir epiliatoriai pigiau turėtų būti tinkami naudoti vonioje, duše. Tai reiškia, kad rinkitės atsparų vandeniui, o dar geriau ir kraunamą įrenginį.

Yra ir papildomų priemonių odai minkštinti. Juk net geras epiliatorius nepadės, jeigu po procedūros nepalepinsite odos specialiu kremu ar kosmetiniu aliejumi odai.

Papildomos priemonės, kurios gali padėti tai yra pilingas. Kaskart panaudoti epiliatoriai internetu turėtų būti išplaunami. O praėjus kelioms dienoms po procedūros būtinai atlikite odos šveitimą, pilingą. Nepamirškite, kad epiliatoriai internetu taip pat dirgina odą. Tad leiskite odai pailsėti bent kelias dienas po procedūros.

Jeigu pastebėjote, kad atsirado odos infekcija ar uždegimas, arba plaukelis įaugo į odą taip giliai, kad jo net nesimato, nedelsiant kreipkitės į medikus. Jeigu plaukelį matote, galite jį švelniai ištraukti su pincetu arba kreiptis pas dermatologą, kad procedūrą atliktų jis.