seksualus naktinukai internetuKaip atrodo tikrai seksualus naktinukai internetu? Pamatyti galite atsidarę internetinės parduotuvės puslapį ir pabandę išsirinkti. Galbūt, net jeigu neplanavote tokio dalyko pirkti, staiga suprasite, kad seksualus naktinukai internetu – kaip tik tai, ko ieškojote. Žinoma, moteriski naktiniai nebūtinai turi būti kuno kojines ar kiti sekso drabužiai. Tai gali būti ir tiesiog patogus miegojimo drabužis. Tačiau tam, kad susidarytumėte bendrą vaizdą, verta panaršyti internetinėje parduotuvėje, pamatyti, kuo skiriasi tarpusavy sexualus apatiniai ir surasti sau patinkančius. Štai keletas seksualių naktinukų.

Toni Pink

Šie naktinukai puikiai tiks moterims, norinčioms suderinti 60 – ųjų klasiką su dabartine modernia estetika. Naktinukai yra dailaus rožinio atlaso, gražiai aptempia kūno formas. Jie vos vos perregimi arba paprastai labai prisispaudžia prie kūno, todėl gerai matosi įvairios kūno formos. Ties juosmeniu jie pamarginti gražiomis gifiūro detalėmis. Naktinukai ant reguliuojamo ilgio petnešėlių, nugaroje susikryžiuojančių, su nugaroje esančiu papildomu raišteliu, trumpi mini ilgio. Idealiai tiks blondinėms, turinčioms masyvią krūtinę.

Naktinukai Obsydian Wetlook Black

Šie nusotabūs seksualus naktinukai pigiau kainuos nei dauguma kitų, nes jiems kurti nebuvo naudota daug gifiūro ir įvairių medžiagų. Jie puikiai priglunda prie kūno, yra vienspalviai, juodi. Iš priekio būtų galima pagalvoti, kad tai – daili kokteilinė suknelė su aptemptu ir blizgiu audiniu, kuriančiu šlapią įspūdį. Tačiau pažvelgus ių nugaros, pamatysime, kad ji lieka beveik atvira, tik suvarstyta raišteliais, gundančiai atveriančiais daug nuogo kūno. O kas gali būti seksualiau negu efektas – pusiau apsirengusi, pusiau nuoga? Šie moteriski naktinukai atrodys puikiai ant kiekvienos figūros, o jais apsivilkusi moteris jausis tikrai seksualiai.

Lovica Red naktinukai

Šie išskirtiniai mažų ir dideliu dydziu seksualus apatiniai patiks mėgstančioms raudoną spalvą ir dievinančioms aistrą. Naktinukai iš blizgios plonos medžiagos, jie yra klasikinio sukirpimo ir dar raudoni. Tad seksualių naktinukų kategorijoje tai būtų galima palaikyti klasika. Apačioje ir viršuje – nuostabūs nėriniai. Itin aptempta viršutinė naktinukų dalis, ties krūtine. Todėl tokie pigus naktinukai sukuria klasišką efektą su V formos iškirpte, apnuoginančia tikrai nemažai. Tačiau, kadangi parduotuvėse yra didelis naktinuku pasirinkimas, eikime prie kokių nors radikalesnių variantų, klasika visada liks klasika.

Gretia Black

Mėgstančioms veiksmo filmus bei fantazijas apie veiklias, seksualias ir žavias specialiąsias agentes šie naktinukai bus kaip tik. Jie juodi, aptempti, stilingi, be to, netrukdo judėti, labai patogūs. Pasijudinus staiga nenutiks taip, kad iškris krūtinė ar ims matytis, ko nereikia. Kartu, nors ir turėdami gana stabilų sukirpimą, jie vis tiek velniškai seksualūs. Įdomu tai, kad jeigu juos apsivilksite tiesiog kaip trumpą suknelę – nebūtinai kas nors supras, kad tai suknelė, o ne naktinukai. Tik krūtinei padaryti kaušeliai šiek tiek primena liemenėlę, tad dėl to galima pagalvoti, kad tai veikiausiai kažkas iš apatinio trikotažo srities, o ne viršutinis drabužis. Visgi, norint atrodyti drąsiai ir nepriekaištingai, galima pabandyti apsivilkti juos ir į vakarėlį.

Merossa Blac

Iš pirmo žvilgsnio, jūs net nesuprasite, ar tai naktinukai internetu pigiau, ar kažkoks triko. Iš tiesų, šis neįprastas drabužis tinka miegojimui, bet geriau jį vilktis tada, kai miegoti dar netraukia. Visiškai permatomi naktinukai seksualus kaip velnias. Gal nelabai tiks tokie naktinukai apkunioms, nes permatomas audinys apnuogina viską, nepaslepia nieko. Puikus pasirinkimas turinčioms didelę krūtinę, kuri labai dailiai persišvies pro neįprastą viršutinę naktinukų dalį, panašią tiesiog į dideles petnešas.