barmenu souJei tradiciniai vakarėliai ar renginiai su muzikantais ir šokėjų pasirodymais jau seniai pabodo, visada galima rasti alternatyvą. Vienas jų – barmenų šou, kurio metu profesionalūs barmenai ne tik aptarnauja šventės svečius, bet ir nustebina juos įvairiausiais triukais bei energingais pasirodymais, kurie tikrai sukuria įsimintiną šventės nuotaiką. Visgi, ne kiekvieną dieną matome, kaip barmenas žongliruoja su degančiais buteliais ar pilsto įvairiaspalvius kokteilius tik jam pačiam suprantamu būdu.

Barmenų šou neabejotinai priblokš bet kokios šventės dalyvius. Visgi, reiktų nepamiršti gerai apgalvoti šventės tematikos ir plano, kad organizuojamas vakarėlis neprimintų kičo, o barmenų pasirodymas taptų jo kulminacija. Tiesa, vertėtų rinktis tik aukštos kvalifikacijos ir patyrusius barmenus, kadangi jų atliekami triukai yra išties pavojingi ir reikalauja preciziško tikslumo. Tik pagalvokite, juk virš barmenų galvų skraito keli stikliniai buteliai, kurie dažnai atvejais dar ir liepsnoja, todėl diletanto rankose jie gali virsti ne tik fiasko, bet ir sukelti pavojų jam pačiam bei šventės svečiams. Tad, barmenų paieškos turėtų būti itin kruopščios ir atsakingos. Kur ieškoti?

Galite ieškoti internete arba paklausinėti draugų, gal jie jau buvo pasinaudoję tokiomis paslaugomis ir žino išties profesionalius barmenus. Jei ne, tada teks namų darbus atlikti pačiam. Peržvelkite informaciją internete, atidžiai apžiūrėkite nuotraukas ar vaizdo įrašus bei nepamirškite pasidomėti barmenų komandos sudėtimi. Ypač patyrę barmenai yra pelnę ne vieną apdovanojimą, tad, jei jūsų išsirinkti barmenai jau spėjo pasižymėti įvairiuose konkursuose ar yra puikiai įvertinti buvusių klientų, galite drąsiai pasitikėti šiais profesionalais, jie tikrai nesugadins jūsų šventės.

Žinoma, gali kilti klausimas, kiek barmenų šou kainuoja. Viskas priklauso nuo pasirodymo trukmės, ar jūs juos samdotės tik pademonstruoti triukus ar ir atlikti įprastas barmeno pareigas, nuo renginio datos, juk savaitgaliais ar švenčių dienomis paslaugų įkainiai visada šiek teik aukštesni ir žinoma nuo profesionalumo. Kuo barmenai profesionalesni ir labiau patyrę, tuo ir kaina aukštesnė. Kita vertus, jų pasirodymas tai tikras spektaklio ir sudėtingų triukų mišinys, todėl kokybės atžvilgiu nereiktų taupyti.