Lietuvoje šou verslas verda savose sultyse. Pripažinkime tai ir susitaikykime, nes kol kas pasaulinio lygio žvaigždžių neturime. Dėl to, kad esame dar ir maži, mus aplenkia garsiausios pasaulio žvaigždės su savo grandioziniais pasirodymais. Tačiau tai nereiškia, kad negalime jų pamatyti gyvai.

Žvaigždės mėgsta pasirodyti tokiuose miestuose kaip Londonas, Berlynas, Amsterdamas, Milanas, Barselona, Paryžius, Dublinas. Vilnius, deja, nėra populiariausių miestų sąraše, Varšuva kartais į jį patenka. Bet kuriuo atveju pop muzikos dievaičius galima pamatyti didžiuosiuose Europos miestuose be didelio vargo.

Susikraunate lagaminus ir skrendate į Barseloną, ar Paryžių. Pora dienų pasivaikščiojate po miestą, sudalyvaujate garsenybės koncerte ir grįžtate dar po poros dienų namo. Savotiškos mini-atostogos gaunasi, tačiau svarbiausias jų tikslas – pamatyti savo numylėtąjį atlikėją iš arti. Pigus lėktuvų bilietai dabar iš Vilniaus ar Kauno leidžia TIESIOGIAI pasiekti pagrindines sostines, todėl nereikėtų skųstis, kad esame visiškai izoliuoti nuo pasaulinių žvaigždžių. Jei kalnas neateina pas tave, tai pats nueini pas kalną…

Pigūs lėktuvo bilietai į pagrindines koncertų vietas turėtų būti rezervuojami iš anksto. Gerokai iš anksto – prieš pora mėnesių. Dažnai pasitaiko, kad avia bilietai į vieną pusę būna pigūs, o į kitą be proto brangūs. Tokiu atveju reiktų naudotis arba tradicinėmis oro linijomis (jų kainas galite pamatyti svetainėje Avia.lt), arba pasirūpinti pasivažinėjimu iki kito oro uosto ir grįžti kitomis pigiomis avialinijomis. Taip galima pamatyti šalį ir smagiai pakeliauti. Be to, grįžti tada, kada reiki, o ne kada yra atgalinis skrydis. Pavyzdžiui nuskrendate su airių pigių oro linijų kompanija iš Vilniaus į Barseloną, iš ten po koncerto traukiniu arba autobusu važiuojate į Alikantę ir iš ten skrendate jau į Kauną su vengrų pigių skrydžių bendrove. Šiokia tokia makalynė, tačiau pamatysite ne tik Barseloną, bet ir Alikantę (nepamirškite vienos dienos praleisti gražiausiame kurorte Costa Blanca).

Toks keliavimo paskui garsenybes būdas galimas ir traukiniais, tačiau iki jų reikia nusigauti. Geriausiai į traukinį sėsti Vokietijoje arba Lenkijoje, tačiau iki ten irgi reikia kažkaip nuskristi.