Sostinės senamiesčio širdyje (pilies g. 16) duris atvėrė Azerbaidžiano, Turkijos ir Gruziniškos virtuvių restoranas – „BAKU-CEYHAN“.

Restoranas pavadintas pirma, garsios naftos kompanijos, o antra – brolių miestų Azerbaidžiano Baku ir Turkijos Džeichano vardu. Didelis džiaugsmas, kad Vilniuje atidarytas restoranas, kuriame už prieinamą kainą galima itin skaniai ir kokybiškai pavalgyti, kitaip sakant maistas tiesiog tirpsta burnoje…

Jaukus rūsys paslėps Jus nuo rūpesčių ir rutinos, o nenupasakojamo skonio sriubos, salotos, užkandžiai, mėsos patiekalai, desertai ir arbatos nuskraidins Jus į nepažįstamas šalis, pavadinimu – palaima ir malonumas.

Nuostabūs virėjai, kurių vienas iš Austrijos (kilęs iš Turkijos) ir Azerbaidžiano virtuvės ekspertas tikrai daro stebuklus! Svarbu paminėti tai, kad itin didelis dėmesys skiriamas produktų kokybei. Pavyzdžiui, mėsa perkama tik iš registruotų ūkininkų, todėl net kebabai, kurie parduodami pirmajame aukšte prie restorano, pagaminti tikrai iš kokybiškos jautienos – šviežios ir nesmulkintos.

Taip pat aibė žolelių ir prieskonių, kurios specialiai pristatomos iš Azerbaidžiano ir Turkijos. Be to, maistas ruošiamas atviroje ugnyje, siekiant suteikti papildomų skonių ir ugnies energijos.
Taip pat, reikėtų padėkoti restauratoriui Ibrahim Gulievui už jaukią ir restorano dvasią atitinkančią atmosferą.