Prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ buvo atidaryta vos savaitę veiksianti jauki Labdaros krautuvėlė. Į atidarymą susirinkę visuomenėje gerai žinomi žmonės atvyko nešini įvairiausiais prabangiais daiktais, kurie krautuvėlėje bus parduodami už mažą kainą. Surinkti pinigai bus skirti M. Rostropovičiaus labdaros ir paramos fondo globojamiems talentingiems vaikams.

Pasak šios idėjos iniciatoriaus Tomo Grižo, idėja atidaryti labdaros krautuvėlę pasiteisino visu šimtu procentu: „Krautuvėlei padovanota daugybė ypatingų daiktų, kuriais prekiaujame jau šiandien. Juos, manau, tikrai parduosime, nes šių daiktų kaina kitose parduotuvėse yra daug didesnė nei mūsų krautuvėlėje. Savaitę veiksianti krautuvėlė kasdien bus papildoma naujais daiktais, nes ne visi spėjo savo daiktus pristatyti vakar. Žymių žmonių daiktai į krautuvėlę atkeliaus net iš Klaipėdos.“

Į pristatymą iš Kauno atskubėjusi verslininkė Inga Budrienė krautuvėlei pristatė maišą savo daiktų. Verslininkė Rasa Arlauskienė į atidarymą atvyko nešina naujais bateliais. Daug dėmesio susilaukė ir televizijos laidų vedėjos Aistės Paškevičiūtės krautuvėlei padovanota suknelė.

„Tikiuosi, kad ši krautuvėlė taps gražia tradicija ir kasmet mūsų prekybos centre duris atvers su gražiu tikslu. Šįkart visas surinktas lėšas skirsime talentingiems, muzikai gabiems vaikams“, – pridūrė prekybos centro „Panorama“ generalinė direktorė Birutė Kalanovaitė.

Labdaros krautuvėlėje prekiaujama mados, meno ir pramogų pasaulio žmonių geros kokybės apranga, batais, aksesuarais bei kitais daiktais.

Krautuvėlė prekybos centro „Panorama“ II a. veiks kasdien 11-22 val. iki birželio 7 d.