Pastaruosius mėnesius visa žiniasklaida ūžė: ką „Olialia pupytės“ veikė prabangiajame Italijos Portofino kurorte ar nykštukinėje turtuolių pamėgtoje Monako valstybėje? Seksualiausios Lietuvos dainininkės nesislapstė: ten buvo kuriamas naujasis „Olialia pupyčių“ vaizdo klipas populiariai dainai „Išpildyk mano norus“. Ilgai laukti jų triūso rezultatų nereikėjo – jau šeštadienį internete bus paviešintas antrasis „Olialia pupyčių“ klipas, kuris yra vertas netgi milijono!

Oficialus klipo pristatymas vyks šįvakar prabangiajame sostinės klube „Pacha“. Į „Olialia pupyčių“ garbei rengiamą „Olialia Party“ vakarėlį kodiniu pavadiniu „La dolce vita“, planuojama, susirinks daugiau kaip pusantro tūkstančio didžiausių grupės gerbėjų. „Nekantriai laukiame šio vakaro ir tikrai didžiuojamės savo bei kūrybinės komandos bendro darbo rezultatu – nepamenu, kad dar kurie nors Lietuvos atlikėjai būtų sukūrę profesionalesnį bei prabangesnį klipą. O prabangus gyvenimas, itališkai vadinamas „la dolce vita“, ir buvo pagrindinė mūsų vaizdo klipo idėja,“ – pasakojo „Olialia pupyčių“ lyderė Oksana Pikul. „Kaskart stengiamės nustebinti pačios save ir klausytojus, pranokti savo ir kolegų darbus. Kam būti kaip visi? Reikia būti geriausiom!“ – jai pritarė ir Skaistė Steikūnaitė bei Marina Daščenka.

Dainos „Išpildyk mano norus“ vaizdo klipe įamžinta ir prabangioji 30 metrų ilgio „Sunseeker“ jachta, pavadinta „Olialia!“. Seksualiausios Lietuvos dainininkės tapo pirmosiomis šios jachtos viešniomis, o šiltuoju sezonu ją ketinama nuomoti privačiai plaukioti Viduržemio jūra.

„Olialia pupytės“ jau ne kartą pabrėžė, kad šiame vaizdo klipe – viskas autentiška. Nėra jokių butaforinių dekoracijų ar pigių, tačiau ryškiai blizgančių papuošalų. Klipo stilistė Emilija Šidlauskaitė pasirūpino, kad merginas puoštų prabangieji firmų „Wolford“ bei „Nijolė“ drabužiai ir aksesuarai, o jos avėtų tik garsiaisiais Christian Louboutin raudonpadžiais bateliais. Klipe O. Pikul įkūnijo savimi pasitikinčią garsaus viešbučio „Grand Hotel Miramare“ savininkę, ilgakojei Skaistei priklauso naujoji „Olialia!“ jachta, o Marina įžūliai šypsosi iš savo naujausio juodojo „Ferrari“ automobilio. „Dėl to „Ferrari“ buvo gerokai pakoreguoti mūsų filmavimo planai, mat, kai atvažiavome filmuotis, mūsų laukė geltonas automobilis. Toks labai nederėjo prie visos klipo stilistikos, todėl paskutinę minutę teko ieškoti kitos spalvos automobilio. Na, bet tai išėjo tik į gera – juodasis „Ferrari“ buvo tiesiog idealus ir klipe jis atrodo fantastiškai!“ – vieną iš gausybės komandiruotės metu nutikusių nuotykių prisiminė Oksana. Linksmai atlikėjos prisimena ir milžinišką italų dėmesį, kurio, kaip ir gėlių, jie negailėjo nė vienai „Olialia pupytei“.

Dainos „Išpildyk mano norus“ vaizdo klipą filmavo vienas garsiausių šalies fotografų Gediminas Žilinskas, atskleidęs ir dar vieną savo – operatoriaus – talentą.