giedre_ir_vilius_zvaigzdziu_duetai_fotoPo itin sėkmingo starto LNK projekte „Žvaigždžių duetai“ atlikėja Giedrė, dainuojanti su Viliumi Tarasovu, džiaugiasi ne tik didžiuliu draugų, kolegų palaikymu, bet ir savo mamos, garsios Lietuvos estrados atlikėjos Onos Valiukevičiūtės išsakoma nuomone, kritika. „Patikėkite, po pirmojo „Žvaigždžių duetų“ filmavimo sulaukiau tiek žinučių, skambučių, kad tiek nė nebuvau per Kalėdas gavusi“, – juokėsi žavingoji Giedrė.

Atlikėja neslepia, kad bene didžiausias jai įvertinimas – mamos nuomonė. „Pirmąjį pasirodymą stebėjau su savo šeima: tėvais ir dukromis. Mama atidžiai išklausė dainos ir, atrodo, aš jos nenuvyliau. Žinoma pasakė keletą pastabų, bet tuo džiaugiuosi. Beje, gavau ir pagyrimų.

Džiaugiuosi, kad mane palaiko ir mano tėtis G.Balutis, taip pat muzikantas, kompozitorius. Jis džiaugiasi mano sėkme scenoje ir duetuose. Jo visada klausiu patarimo ruošdamasi pasirodymui. Tėtis turi puikia klausą, todėl yra puikus ir profesionalus patarėjas. Visada žinau, kad tiek mama, tiek tėtis pasakys ir kritikos, ir, žinoma, pagirs“.
Beje, jau šį šeštadienį „Žvaigždžių duetuose“ Giedrė su Viliumi Tarasovu visiems netikėtai atliks grupės „Nacija“ dainą. „Džiaugiamės, kad po komisijos balsų esame lyderiai. Vadinasi, rokas Lietuvoje dar gyvas!“, – šypsosi Giedrė.

giedre_ir_vilius_zvaigzdziu_duetai_foto