maksimKovo 5 d. atlikėja MakSim surengs vienintelį koncertą „Pramogų arenoje“ Vilniuje. Visus populiariausių dainų sąrašus užkariavusi dainininkė Lietuvoje pristatys savo naujausią programą „Odinochka“.

Jauna, nuoširdi ir tikra – šie žodžiai geriausiai apibūdina dainininkę MakSim, kuri savo jėgomis pasiekė populiarumo ir šlovės. Atlikėja pati kuria dainas, pati rašo scenarijus vaizdo klipams ir kuria choreografiją. Tai tikras talentas, o ne gudriai apskaičiuotas projektas. Nieko keisto, kad jausminga MakSim lyrika nepalieka abejingų širdžių.

MakSim (tikrasis vardas Marina Sergejevna Abrosimova) debiutinį albumą „Trudnyi Vozrast“ išleido 2006 m. ir tais pačiais metais pelnė daugybę apdovanojimų. Sėkmė lydėjo albumo dainą „Nezhnost“, kuri buvo įvertinta prestižiniu apdovanojimu „Metų daina 2006“. Labai populiarios buvo dainos „Otpuskayu“, „Znayesh Li Ty“, „Vetrom Stat“, o albumas parduotas didesniu nei 1 mln. 200 tūkst. tiražu.

2003 m. karjerą pradėjusi MakSim yra išleidusi tris studijinius albumus. Naujausias dainininkės darbas „Odinochka“, kuriame yra vienuolika naujų dainų, pasirodė gruodžio 10 d. Šiuo metu dainininkė intensyviai ruošiasi koncertinėms gastrolėms ir nekantriai laukia susitikimo su gerbėjais Vilniuje.

maksim