axom-7Jau kuris laikas buvo girdėti kalbų, jog seksualiųjų juodaplaukių grupėje Axom kilo nesutarimų. Merginų teigimu visi konfliktai kyla dėl grupės narės Jūratės. „Jūratė tapo abejinga ne tik mūsų draugijai, grupės veiklai ir bendram laisvalaikiui, bet ir piktybiškai bando išvengti koncertų. Jūratės atšiaurus elgesys pradėjo, ne juokais, pykdyti ir mus ir grupės prodiuserį,“ – sakė Ina.
Tačiau pats grupės prodiuseris atskleidė visą tiesą apie trijulės pykčius. Pasirodo visų nesutarimų priežastis – vyras. „Nesklandumai prasidėjo, kai Jūratė ėmė susitikinėti su buvusiu Solveigos vaikinu. Iki tol buvę artimos ir draugiškos merginos rimtai susipyko ir pradėjo ignoruoti Jūratę, o ji savo ruožtu pradėjo vengti veiklos susijusios su Axom,“ – kalbėjo merginų prodiuseris.
„Mes visada buvome kaip viena, palaikydavom, kartu pasidžiaugdavome ir paliūdėdavome. Tačiau po to, kai Jūratė ėmė susitikinėti su mano buvusiu vaikinu, pasijutau išduota. Ji juk žinojo, kad aš nenoriu nieko bendro su juo turėti, žinojo, kad jis mane įskaudino, bet vis tiek pradėjo susitikinėti. Esu tikra, kad jis ja irgi naudojasi, bet nieko negaliu padaryti. Su Ina kartu bandėme ją perklabėti, tačiau ji nieko nenorėjo girdėti. Todėl nustojome bendrauti,“ – pasakojo Solveiga.

Pati nesutarimų kaltininkė paklausta apie susidariusią padėtį, nebuvo linkusi visko sureikšminti. Mergina su švytinčiomis akimis atšovė, jok ji, esą įsimylėjusi, o kitos Axomės tiesiog pavydi jai laimės ir aplankiusios meilės.
Grupės prodiuseris apibendrindamas susidariusią situaciją užsiminė, kad visi mėginimai sutaikyti merginas buvo nevaisingi, todėl pradės naujos grupės narės paiešką. Tad nuo šiol „Topmusic“ agentūra laukia visų tamsiaplaukių merginų, norinčių užimti Jūratės vietą grupėje.

axom-7