olialia-pupytes-londonePraėjusį šeštadienį grupė „Olialia pupytės“ viešėjo Londone ir pirmą kartą atliko savo muzikinę programą ten gyvenantiems lietuviams. Merginų pasirodymas vyko naujai atsidariusiame klube „Moscow never sleeps Parties“. „Visada šaunu sulaukti pasiūlymų koncertuoti kitose šalyse. Tai tik patvirtina, kad mes esame populiarios ne tik Lietuvoje,“ – sakė Oksana Pikul.
Kaip pasakojo pačios „Olialia pupytės“, koncertas pavyko puikiai, bet Londone netūko mistinių nuotykių. Tik atvykus paaiškėjo, kad grupei viešbučio kambariai dėl neaiškių priežasčių užsakyti visai kitoms dienomis, nei reikėjo. Šią problemą klubo vadovai greitai išsprendė ir atlikėjos ramiai papietavo lietuvių restorane „Smiltė“. Tačiau atvykusios į klubą atlikėjos sužinojo, kad kažkas nupjaustė garso aparatūros laidus, ir grupės pasirodymas pakibo po didžiuliu klaustuku. „Žinokit, buvo tikrai neramu, kol laukėme, kuo viskas pasibaigs.

Sėdėjome ir svarstėme, kokie čia bildukai nenori, kad „Olialia pupytės“ koncertuotų Londone? Tačiau klubo administracija ir vėl su problema susitvarkė, tad koncertas, nors ir su pavėlavimu, įvyko. Publika mus priėmė labai šiltai, buvo miela koncertuoti mūsų tautiečiams, sunkiai dirbantiems Anglijoje. Mus užplūdo tikri patriotiniai jausmai, todėl po pasirodymo beveik valandą dalinome autografus ir fotografavomės su visais norinčiais,“ – pasakojo Skaistė Steikūnaitė.
„Olialia pupytės“ prisipažino, kad po koncerto sulaukė ir daugiau pasiūlymų koncertuoti Londone bei Airijoje. „Labai gaila, kad nepamatėme Londono centro, neturėjome galimybės apsipirkti, nes abi dienas buvo labai prastas oras. O ir laiko daug neturėjome per visus tuos nuotykius. Tačiau tikimės greitai ten grįžti ir paviešėti ilgiau,“ – kalbėjo Oksana.

norinciu-fotografuotis-netruko

olialia-pupytes-londone