axom-merginosTyla prieš audrą, taip būtų galimą pavadinti grupės „Axom“ užkulisiuose pastaruoju metu vyraujančią nuotaiką. Po neseniai vykusio seksualiųjų juodaplaukių koncerto Raseiniuose, ne vienas pastebėjo merginų priešiškumą. Ne publikai, ne komandai, o būtent viena kitai. Iki šiol labai draugiškas, linksmasis trejetas, niekada neišsiskiriantis po vieną, pradėjo mėtytis žaibais viena kitai. Tiksliau, dvi prieš vieną. Kas nutiko ir ko merginos nepasidalina, klausė ne vienas koncerte dalyvavęs.
Ina ir Solveiga ėmė ignoruoti trečiąją komandos narę Jūratę, o paklaustos apie tai, net nebandė aiškintis, ar keisti temos. Nusišypsojusios ir pasakiusios, kad šis vardas joms nieko nesako, nuskubėjo persirengti kitam pasirodymui.

Tuo tarpu Jūratė, staiga pradėjusi vengti viešumo komentuoti esamos situacijos nepanoro. Grupės vadybininkas, taktiškai išsisukęs nuo komentarų, kompensuodamas savo tylėjimą, leido pašniukštinėti užkulisiuose. Tad per gan trumpą laiką, praleistą juose pavyko sužinoti, kad Jūratė vis rečiau dalyvauja grupės repeticijose, ar tiesiog jos susibūrimuose.
Visa kitą, liko neatsakyta. Kodėl taip susivienijusios Ina ir Solveiga, staiga vengia Jūratės? Kodėl Jūratė tai toleruoja? Iš merginų draugų užuominų galima manyti, kad grupės nesutarimų verpete įsivėlęs vyras!