solveigaPraėjusią savaitę grupės Axom dainininkė Solveiga žvarbias rudens dienas Lietuvoje iškeitė į lauko teniso treniruotes saulėtoje Kretoje. „Ruduo Lietuvoje man nelabai patinka – šalta, niūru. Todėl nusprendžiau pailsėti ten, kur šilta. Be to, jau seniai svajojau išmokti žaisti lauko tenisą, tad sužinojusi, jog Kretos saloje vyksta mėgėjų lygos uždarymas išsiruošiau būtent ten,“ – kalbėjo mergina.

„Seniai žavėjausi teniso profesionalais: seserimis Williams, R.Federeriu ir kitais, kurių pasirodymus noriai stebėdavau per televiziją. Tad ir pati nusprendžiau išbandyti šį sportą. Jau anksčiau buvau įsigijusi tenisui žaisti skirtą kostiumą, tad beliko susikrauti lagaminus ir tikėtis, jog kuris teniso mėgėjas Kretoje sutiks mane pamokyti,“ – šypteli dainininkė.

„Niekada nemaniau, kad lauko tenisą žaisti lengva, tačiau paėmusi į rankas raketę supratau, kad tai kur kas sudėtingesnis žaidimas nei galima įsivaizduoti. Pirmas dienas kamuoliukas manęs visai neklausė, sunkiai sekėsi suprasti kur jis lekia. Treniruotės buvo gana varginančios, tad džiaugiausi, jog po jų galėjau mėgautis skaniu maistu, šiltu oru ir maudynėmis jūroje,“ – pasakojo Solveiga. Grįžusi į Lietuvą mergina naujos patirties užmiršti tikrai neketina. „Jei užteks ryžto, tikiu, kad po metų kitų tapsiu tikrai gera žaidėja. Jau susiradau trenerį, su kuriuo ir toliau mokysiuosi teniso paslapčių Vilniuje. Aišku, gaila, kad nebus šiltos jūros maudynėms po treniruočių, tačiau jau esu numačiusi pavasarį keliauti į Turkiją, kur vyks lauko teniso mėgėjų lygos atidarymas,“ – ateities planais dalinosi dainininkė.

solveiga-dainininke