Nuo praeitų metų tradicija tapęs Vilniuje kas mėnesį vykstantis idėjų ir įžvalgų vakaras „Hub Camp“ kaskart sulaukia vis didesnio dėmesio.

„Praėjusį kartą susirinko tiek žmonių, jog pavėlavusieji neberado vietos net ant laiptų. Džiugina, kai tarp žiūrovų randame žmonių atvykusių iš kitų miestų, net valstybių“, – teigia „Hub Camp“ organizuojančio bendradarbystės centro „Hub Vilnius“ koordinatorius Šarūnas Savickas.

Kol kas didžiausią atstumą iki renginio teko įveikti estui Ernests į renginį atvykusiam iš Talino. Norinčių skaityti pranešimą, taip pat sparčiai daugėja.

„Susidomėjimas renginiu verčia ieškoti naujų formų, kad žiūrovai ne tik išgirstų vertingų pranešimų, bet ir galėtų kuo daugiau bendrauti tarpusavyje, taip gaudami daugiau naudos“,– mano Š. Savickas.
Koordinatorius atskleidžia, jog šį penktadienį, kovo 23 d. nuo 16 iki 19 val. užsukusieji į „Swedbank“ erdvę (Konstitucijos pr. 20a) veiklos ras daugiau nei įprastai. Prie tradicinės pranešimų zonos atsiras ir antroji, skirta aktyviam bendravimui. Čia kiekvienas atėjęs galės nevaržomai bendrauti su įdomiais vakaro pranešėjais, taip pat šioje erdvėje savo sumanymus pristatys įvairios organizacijos, kviesiančios išbandyti save, prisijungti prie vykdomų projektų.

„Kad nuotaika būtų puiki, po renginio visus kviečiame į netoliese esantį barą, kur diskusijas bus galima pratęsti neformalioje aplinkoje“, – ragina Š. Savickas.

Organizatorius pažymi, kad į artimiausią renginį ypač turėtų atkreipti dėmesį siejantys savo ateitį su technologijomis ir inovacijomis. Mat dauguma pranešimų skirti jauniems verslams – startuoliams.

Visą pranešėjų sąrašą rasti ir užsiregistruoti į renginį galima socialiniame tinkle „Facebook“ adresu fb.com/events/265018530242054.

Prieš tai vykusiose renginiuose dalyvavo įvairių sričių specialistai – verslo, technologijų, rinkodaros, dizaino ir kitų sričių ekspertai. Tarp jų, Jungtinėse Amerikos Valstijų Silicio slėnyje įmonę įkūręs Daumantas Dvilinskas, krepšinio fotografas Tomas Tumalovičius, „Transparency International“ Lietuvos skyriaus vadovas Sergejus Muravjovas, geriausios mobiliosios aplikacijos Europoje kūrėjai Šarūnas ir Žilvinas Ledai.

Trumpą praėjusio renginio vaizdo klipą galite rasti čia http://youtu.be/W_yqsSJOgLs

Renginys nemokamas! „Ateik pats ir atsivesk savo draugus“,– kviečia „Hub Vilnius“ bendruomenė.