filipas-kirkorovasKovo mėnesį Lietuvoje tris koncertus surengs Rusijos popmuzikos karalius Filipas Kirkorovas. Ryškiausia rusų estrados žvaigždė pristatys pačią naujausią savo programą „Prosto Podari“ („Tiesiog padovanok“). Įspūdingi Filipo Kirkorovo šviesos ir muzikos šou vyks kovo 21 d. „Pramogų arenoje“ Vilniuje, kovo 23 d. Kauno „Sporto halėje“ ir kovo 24 d. „Šiaulių arenoje“ Šiauliuose.

Kovo pabaigoje tris pasirodymus mūsų šalyje surengsiantis Filipas Kirkorovas pristatys visiškai naują programą „Prosto Podari“. Be to, atlikėjas net ir pačius ištikimiausius dainininko gerbėjus nustebins visiškai nauju įvaizdžiu. Naujomis spalvomis nušvitusi scenos žvaigždė žiūrovus apdovanos dar negirdėtais kūriniais, seniai pamiltomis dainomis ir nepakartojama nuotaika.

Filipas Kirkorovas – tai viena turtingiausių, skandalingiausių bei paslaptingiausių asmenybių ne tik Rusijos, bet ir viso pasaulio šou versle. Garsusis dainininkas, aktorius ir prodiuseris yra „Guinness“ rekordo savininkas. Visus įmanomus muzikinius prizus Rusijoje laimėjęs dainininkas net penkis kartus buvo paskelbtas geriausiu Rusijos atlikėju prestižiuose „World Music Awards“ apdovanojimuose. 2001 m. Filipui Kirkorovui už šalies vardo garsinimą prezidentas Vladimiras Putinas suteikė Nusipelniusio Rusijos artisto vardą.

Du dešimtmečius aktyviai muzikuojantis Filipas Kirkorovas išleido beveik 30 albumų ir dainų rinkinių. Popkaralius Michaelas Jacksonas asmeniškai dainininką kviesdavo atstovauti Rusijai labdaringuose koncertuose „Michael Jackson And Friends“. Filipas Kirkorovas yra dainavęs kartu su Andrea Bocelli, Luciano Pavarotti, Vanessa Mae ir daugeliu kitų garsiausių pasaulio atlikėjų. Pernai dainininkas buvo paskelbtas Rusijos liaudies artistu ir Ukrainos liaudies artistu.

Filipo Kirkorovo dainos „Prosto podari“ vaizdo klipas:

filipas-kirkorovas