tampres

Push up tamprės tampa tokios populiarios, kad jas moterys drąsiai renkasi sportui ir treniruotėms. Ir ne tik. Vis dažniau tamprės derinamos ir kai įprastas drabužis laisvalaikiui ir ne tik. Tad ką reikėtų žinoti, renkantis tampres ir kaip pasirinkti tikrai kokybiškas?

Kaip veikia push up efektas?

Pastaruoju metu tamprės su push up efektu yra ypač populiarios. Tai tamprės, kurios yra ne tik patogios, bet ir suteikia moterims daugiau pasitikėjimo savimi. Šios tamprės siuvamos taip, kad sukurtų pakelto užpakaliuko efektą. Dažniausiai jis pasiekiamas siuvant tampres tam tikra technika ir pasirenkant reikalingą medžiagą. Su tokiomis tamprėmis jausitės visai kitaip. Užpakaliukas atrodo labiau pakeltas, labiau riestas ir stangrus. Tokios tamprės yra dažnas pasirinkimas ne tik sportui, bet ir kaip laisvalaikio drabužis.

Ar tamprės lieknina?

Tamprės yra labai mėgstamos dar todėl, jog jos labai gražiai formuoja kūną. Ir ne tik užpakaliuką. Taip pat tamprės gali suteikti lieknumo efektą. Ypač gali kiek paliekninti kojas. Pavyzdžiui, pasirinkus tampres su aukštu liemeniu, pamatysite, kaip gražiai atrodo Jūsų kojos. Tokios tamprės siuvamos taip, kad apspaustų pilvuką, išryškintų Jūsų juosmenį ir palieknintų kojas. Apie visus šiuos efektus galima sužinoti susipažinus su gamintojo informacija prekių aprašyme.

Ar visos tamprės vienodo dydžio?

Dažnai manoma, kad tamprės neturi dydžio arba jos yra universalaus dydžio. Iš tiesų Push up tamprės tikrai yra labai elastingos ir jos lengvai tempiasi, todėl gali atrodyti, kad dydis yra kone universalus. Iš tiesų tamprės gali būti skirtingų dydžių ir tuo būtina reikėtų pasidomėti prieš perkant tampres. Labai dažnai ši sportinė apranga perkama internetu, tad prie prekės galima pasirinkti jos savybes, tarp kurių dažniausiai yra spalva ir dydis.

Ar tamprės tinkamas pasirinkimas žiemą?

Push up tamprės, kaip ir bet kokio tipo tamprės priglunda kaip antra oda, todėl gali atrodyti, kad tai labai plonos medžiagos drabužis ir tinkamas tik vasaros sezonu arba tik sportui namuose. Tačiau taip tikrai nėra. Gamintojai siūlo labai platų tamprių pasirinkimas ir vėsesniems orams. Pavyzdžiui, galima rinktis termo medžiagos tampres, kurios apsaugo nuo šalčio ir prakaitavimo. Tai puikus pasirinkimas sportuojant lauke. Taip pat kai kurios tamprės gaminamos su pašiltinimu – natūraliu kailiuku viduje, tad net ir žiemą atrodysite stilingai, jausitės patogiai ir tikrai nesušalsite.