plaukai

Pastebėjote, kad plaukai prarado apimtį, nusilpo, ėmė lūžinėti? Tokiu atveju reikalingos priemonės ploniems plaukams. Atgaukite plaukų grožį naudodami kelis paprastus ingredientus.

Kokie ingredientai padeda ploniems plaukams?

Norint sustiprinti plonus ar slenkančius plaukus, verta atkreipti dėmesį į šampūnus, kaukes, kondicionierius, serumus, kurie pasižymi šiomis savybėmis:

  • Stimuliuoja galvos odą;
  • stiprina plaukų folikulus;
  • Pamaitina, sudrėkina plaukus;
  • Apsaugo juos nuo neigiamo aplinkos poveikio.

Šiomis savybėmis pasižyminčios priemonės plaukams užtikrins, kad ploni jūsų plaukai ilgainiui taptų stipresni ir storesni.

Geriausios priemonės ploniems plaukams

Kai ieškote produktų, kurie padėtų susidoroti su slenkančių plaukų problemomis, ieškokite šių ingredientų:

  • Kofeinas. Visi žinome, kad kofeinas stimuliuoja organizmą. Įdomu tai, kad šis ingredientas panašiai veikia ir plaukus! Galvos odai suteikiamas impulsas padeda stimuliuoti plaukų folikulus, skatinamas plaukų augimas. Todėl kofeino savo sudėtyje turinčios priemonės plaukmas natūraliai padaro juos vešlesnius, skatina greičiau ataugti.
  • Biotinas.  Priemonės ploniems plaukams su biotinu yra išties naudingos. Tai labai natūralus produktas: žmogaus organizmas pats gamina šį ingredientą, tačiau biotino atsargos ir gamyba mažėja senstant. Biotinas, taip pat žinomas kaip vitaminas H, padeda išlaikyti jūsų plaukų sveikatą, suteikia plaukams elastingumo, apsaugo nuo lūžinėjimo, skatina plaukų augimą.
  • Argano aliejus. Priemonės plaukams, kurios sudėtyje turi argano aliejaus, išties naudingos. Yra svari priežastis, dėl kurios šis aliejus pramintas „skystuoju auksu“. Jame gausu vitamino E ir riebalų rūgščių: šios medžiagos labai svarbios plaukams. Jos apsaugo juos nuo UV spindulių poveikio, karščio, sumažina plaukų galiukų lūžinėjimą. Nors nėra pakankamai įrodymų, kad argano aliejus yra pats geriausias produktas nuo plaukų slinkimo, jame gausu antioksidantų, kurie gali ištaisyti jūsų plaukams aplinkos padarytą žalą ir pagerinti bendrą galvos odos bei plaukų sveikatą. Kiti argano aliejaus privalumai yra geresnis plaukų elastingumas, plaukų atstatymas, apsauga nuo karščio ir grybelinių infekcijų, tokių kaip pleiskanos, prevencija. Negana to, argano aliejus taip pat kvepia nuostabiai, todėl ne tik pamaitinsite plaukus, bet ir mėgausitės puikiu aromatu!