Plexiglass organinis stiklas – yra universali plastikinė medžiaga, kuri turi paskirtis ir privalumus. Organinį stiklą galima rinktis spalvotą, skaidrų arba matišką. Kokiais privalumais pasižymi ši medžiaga ir kaip ją naudoti?

Organinis Plexiglass stiklas džiugina plačiu pasirinkimu

Kadangi organinių stiklų pasirinkimas yra platus, apima daugybę variantų, kurie turi individualių privalumų, iš jų galima pagaminti įvairius naudingus gaminius. Tai apima akvariumus, mažmeninės prekybos vitrinas, langų stiklus ir net neperšaunamus stiklus!

Privalumas: 30 kartų stipresnis už įprastą stiklą

Organinio stiklo lakštai iš tikrųjų yra keliasdešimt kartų stipresni už standartinį stiklą. Taip yra todėl, kad Plexiglass pagamintas iš patvarių medžiagų ir turi daug didesnį lankstumą. Apdorojant organinio stiklo produktus, yra gerokai mažesnė rizika, kad jie įskils ar lūš.

Saugus gamtai pasirinkimas

Dauguma Plexiglas gaminių vertinami ir dėl savo tvarumo. Jie pagaminti iš maždaug 90 proc. perdirbtų žaliavų. Tai nesumažina puikių techninių savybių, tačiau padeda saugoti mus supančią gamtą. Kviečiame rinktis organinį stiklą ir tvarumą!

Kaip panaudoti organinį stiklą?

Šiandien organinis Plexiglass stiklas dažniausiai parduodamas įvairaus storio lakštais (iš https://e-heliopolis.lt), tačiau jo galima rasti ir tokių formų, kaip strypai ar vamzdeliai. Šis stiklas yra ne tik įvairių formų ir dydžių. Jis taip pat gali būti formuojamas bei dažomas, atsižvelgiant į konkrečius pageidavimus. Šis stiklas bus ekonomiška, patvari medžiaga įvairiems Jūsų projektams namuose ir pramonėje:

  • Montuojant reklamos/parodų stendus. Dėl savo skaidrumo ir puikios sudėties, daugelis organinio stiklo produktų gali tarnauti kaip skaidrūs stendai.
  • Interjerui. Jie taip pat naudojami montuojant pertvaras, kuriant išskirtinius interjero dizaino elementus.
  • Apšvietimui: naudojant Plexiglass, galite sukurti originalius būsto apšvietimo sprendimus. Organinis stiklas nebijo didelio karščio, temperatūros svyravimų, yra atsparus pažeidimams, todėl taps gražia, ilgaamže ir funkcionalia Jūsų namų detale.
  • Atliekant statybos darbus: organinį stiklą galima naudoti montuojant stogelius virš durų ir kitus stiklinius elementus.
  • Medicina ir chemija: organinis stiklas yra atsparus rūgštims, šarmams ir kitiems agresyviems cheminiams elementams, todėl jį lengva pritaikyti medicinai, chemijos pramonei.