Viskas! Šioms Kalėdoms savo vyrui padovanokite prabangią dovaną. Norime pasidalinti keliomis idėjomis, kurios tikrai patiks jūsų draugui, vyrui, tėčiui, bosui ar kolegai. Šias idėjas rašome dabar, nes gali prireikti šiek tiek laiko sukaupti dovanų fondui. Prabangios dovanos kainuoja ne 20 eurų, todėl finansinis momentas čia gana svarbus. Bet juk ne pinigai svarbiausia! Prabangi dovana vyrui yra kokybiška ir tarnauja ilgai. Dėl to verta.

Prabangi odinė rankinė

rankinė

Jūsų vyras keičia rankines kas metai? Laikas jam padovanoti išskirtinės kokybės odinę rankinę. Ji pasižymi patvarumu ir kokybiška oda. Šiuolaikiškas dizainas ir išvaizda pabrėžia tokias savininko savybes, kaip solidumas ir rimtumas. Šią dovaną labai mėgsta kolegos dovanoti savo viršininkams arba kolegoms. Vyriškos rankinės yra pritaikytos nešiotis planšetinius kompiuterius, todėl tai dvigubai naudingesnė dovana.

Odinis portfelis

Nesuklyskite, tai ne tas pats, kas rankinė. Rankinė yra kabinama ant peties, o portfelis paprastai nešamas rankoje. Portfelis skirtas dokumentams, nešiojamam kompiuteriui, o rankinėje telpa nebent planšetė ar telefonas. Portfelyje nenešiojami pinigai ar asmeniniai daiktai. Tai krepšys, skirtas neštis į oficialius susitikimus. Dėl to tokias dovanas gauna direktoriai ir aukščiausio lygio vadovai. Atrodo senamadiškas? Klasika nesensta…

Odinis segtuvas-užrašinė

papke

Klasikinė užrašinė-segtuvas (dar vadinama „papkė“) labai praverčia tiems, kas nuolatos turi turėti su savimi tam tikrus dokumentus, juos pasirašyti ne prie stalo, o tiesiog stovint. Tai idealus darbo įrankis vadybininkams, statybininkams, prekybininkams ir kitiems mobiliems žmonėms. Segtuvas susideda iš dviejų dalių. Vienoje telpa užrašinė, kitoje – kelios kišenėlės ir skyreliai dokumentams, kanceliariniams reikmenims. Šiuolaikinėse „papkėse“ yra ir skyreliai skirti planšetiniams kompiuteriams, kurie yra vieni svarbiausių darbo įrankių.

Dvipusiai skustuvai ir jų rinkiniai

skustuvas

Barzda vyrui tinka. Bet kai ji tvarkinga ir prižiūrėta. Dėl to skurimosi reikmenys yra viena iš populiariausių dovanų. Dažnai besiskutančiam vyrui daugkartinio naudojimo skustuvas su 4 ar 5 ašmenimis yra įprasta dovana. Tik tiek, kad jos ilgai nepakanka. Po mėnesio, kai sunaudojamos galvutės, reikia papildomai pirkti naujas. Per metus susidaro gana nemaža suma, tad taupymu čia nekvepia. O kas jei padovanotumėte daugkartinio naudojimosi dvipusį skustuvą? Tai klasikinis skustuvas, kuriame keičiamas tik pats peiliukas (jų galima įsigyti kiekviename prekybos centre). Skuta ypatingai gerai, tik reikia įprasti. Drebančiomis rankomis skustis su tokiu neišeitų… Jei dovanosite rinkinį, tai turėkite omenyje, kad jame turi būti dubenėlis ir šepetėlis putoms („penzelis“). Aišku, yra ir skustuvų, kurie tviska prabanga, nors galvutes galima keisti standartinėmis Gillette gaminių galvutėmis.

Skutimosi kosmetika

Jei dovanojate skustuvą, padovanokite ir skutimosi muilą. Jis pašlapinamas šepečiu ir susidaro stora riebi puta, kurią tepti reikia ant veido prieš skutimąsi. Muilas yra specialus, prausimuisi jis nėra itin tinkamas.

Aišku, galima dar padovanoti ir kosmetikos po skutimosi, kuri ramina sudirgusią odą ir suteikia veidui vyrišką aromatą. Tai klasikinė kosmetika. Ji yra labai kokybiška, nes gaminama pagal senovines receptūras.

Tokia dovana vyrui labai tinka, tik kai jis skutasi rankiniu skustuvu. Elektrinio skustuvo įpročio nepakeisite…

Jei visos penkios dovanų idėjos netinka, pabandykite dar vieną idėją. Tai įvairūs virtuvės reikmenys: pjaustymo lentos, dubenėliai, grilio priedai, peiliai ir t.t. Šiuolaikiniai vyrai tikrai ras būdų tokia dovana pasinaudoti pagal paskirtį.