marškinėliai su užrašuVisi laukia magiškos ir stebuklų kupinos šventės – Kalėdų. Pripažinkite, dažnai ir suaugusieji slapta laukia vienintelio metuose stebuklų kupino ryto ir tikisi po eglute rasti išsvajotą dovaną. Na, o ką jau bekalbėti apie vaikus! Mažieji jau nuo lapkričio pabaigos rašo laiškus Kalėdų seneliui, su nekantrumu laukia pirmųjų snaigių ir noriai puošia kalėdinę eglutę bei visus namus.

Paspaudus pirmajam šaltukui vis dažniau susimąstome apie kalėdines dovanas savo artimiesiems bei draugams. Prekybos centrų lentynos dažnai lūžta nuo gausybės įvairiausių dovanų, tačiau rasti išskirtinę ir akį traukiančią dovaną darosi vis sudėtingiau. Jeigu nusprendėte, kad šiais metais norite visus nustebinti, tuomet rinkites marškinėlius su užrašu. Tai laikui nepavaldi dovana, kuri tiks ir draugei, ir mamai. Gausus marškinėlių pasirinkimas tikrai nustebins, o susirasti unikalią dovaną nebus sudėtinga. Tiesiog reikėtų neprašauti su dydžiu.  Jei nežinote mėgstamiausios artimojo spalvos, tuomet vertėtų rinktis saugias – baltą arba juodą. Marškinėliai su užrašu visuomet išskiria iš minios ir priverčia nusišypsoti!

Ruduo, vėliau žiema, o kartais netgi ankstyvas pavasaris neįsivaizduojami be puodelio mėgstamiausios arbatos. Ar neteko kada pastebėti, kad geriausios draugės puodelio apdaužyti kampai. Jeigu taip, tuomet puiki kalėdinė dovana – išskirtinis puodelis. Su šmaikščiu personalizuotu užrašu, paveikslėliu ar netgi karikatūra taps neišskiriamu šilumos šaltiniu šaltais vakarais. Tokių puodelių nerasite nė viename prekybos centre.

Žinoma, lietuviška žiema asocijuojasi tik su šiltomis pirštinėmis ir storais megztiniais, kurie dažnai yra niūresnių atspalvių – pilki, juodi ar rudi. Galbūt artimuosius vertėtų pradžiuginti naujais, išskirtinais džemperiais. Na, o jeigu ilgai mąstote, ką padovanoti savo antrai pusei ši dovana – puikus pasirinkimas. Šiltas, aukštos kokybės džemperis pamalonins kiekvieną. Na, o džemperis poroms yra sparčiai populiarėjanti dovana! Galėsite netgi tą pačią dieną pasipuošti šia dovana. Ir visai nesvarbu, kiek Jums metų! Jums tinkamą džemperį rasite tikrai nesunkiai.

Kalėdos jau visai ne už kalnų! Greitu metu kepsime kalėdinius sausainius ir gaminsime mėgstamiausius patiekalus. Nelaukite paskutinių dienų ir pasirūpinkite originaliomis dovanomis artimiesiems ir draugams jau dabar.