http://www.tavosapnas.lt/Namą sudaro išorė ir vidus. Vienas būstas mažesnis, kitas didesnis, bet nepriklausomai nuo kambarių ar aukštų skaičiaus, reikia palaikyti tvarką. O tvarkytis maloniau, kai interjeras dailus. Ar žinote, kad užuolaidą ar staltiesę galite įsigyti už mažą kainą ir dėl to nesivelti į kompromisus? Atradus parduotuvę http://www.tavosapnas.lt/ tampa aišku, kad įmanoma atnaujinti namus už optimalią kainą.

Vien tik maža kaina nieko nereiškia. Juk nenorite nei kokios nusususios staltiesės, nei poprasčių tapetų. Juk tikrai nenorite… O kai pardavėjai teigia „geras kainos ir kokybės santykis“, tai dar nereiškia, kad produktas gražus. Visgi minėtoje parduotuvėje puikiai tinka posakis „geras kainos, kokybės ir dailumo santykis“.

3D užuolaidos

Kai norisi atnaujinti kambarį, vienas iš keistinų dalykų – užuolaidos. Parduotuvėje http://www.tavosapnas.lt/ rasite tiek naktinių, tiek dieninių užuolaidų. O šiuokart pakalbėsime apie… 3D užuolaidas! Taip, 3D – ne tik kino filmai. Pirmiausia į akis krinta spalvingumas. Parduotuvės asortimente pirkėjai aptinka įvairių spalvų užuolaidų. 3D sprendimas leidžia kurti norimą nuotaiką namie. Gėlės, motociklai, miesto vaizdas – keletas galimų temų. Jei pabodo įprasti sprendimai, tokie kerintys variantai atrodo labai verti dėmesio ir originalūs.

3D užuolaidos yra naktinės, tad vakare jas užtraukus gaunamas nuostabus efektas. Kambario atmosfera su tokiomis langą puošiančiomis detalėmis tikrai nepaprasta. Net ir dieną, kai užuolaidos atitrauktos, jos padeda sudaryti nuostabią aplinką. Džiaugiasi visi, net ir įnoringi dizaineriai.

Fototapetai vaiko kambariui

Http://www.tavosapnas.lt/ neapsiriboja užuolaidų pasiūla. Čia taip pat aptinkama gražių fototapetų vaikų kambariams. Pavyzdžiui, ekspresyvi graffiti siena – ir spalvinga, ir įdomi, ir šiuolaikiška. Ieškantiems, kaip atnaujinti kambarį, apsilankius minėtoje parduotuvėje kyla gerų idėjų. Na, o konkrečiai fototapetai – dėmesio vertas variantas, pagyvinantis kambarį, suteikiantis jam norimos nuotaikos.

Dizainas labai skirtingas, tad pavyks atrasti tinkamiausią variantą. Nykus kambarys virsta tikru svajų kambariu.

Sienų lipdukai

Ne mažiau įspūdinga sritis – sienų lipdukai. Parduotuvėje http://www.tavosapnas.lt/ jų galima įsigyti iš plataus asortimento. Pirmiausia, sienų lipdukai yra žaismingi – bet koks kambarys įgauna visai kitokią, pozityvią aurą. Antra, užklijuoti nesudėtinga, neprireikia daugybės laiko. Trečia, mažiesiems patiks visokiausi personažai – galima rinktis norimo dizaino lipdukus ir taip sukurti tokią erdvę, kuri tikrai patiks.

Kad namai būtų tvarkingi ir gražūs

Kartais atrodo, kad norint atnaujinti interjerą ir gėrėtis tvarka reikia ne tik didelio kiekio pastangų, bet ir galybės pinigų. Visgi tokie gaminiai kaip sienų lipdukai paneigia mitus. O štai įspūdingosios 3D užuolaidos nepalieka abejonių – interjero atnaujinimas nereikalauja keisti visko iš pagrindų, kartais pakanka nedidelio pokyčio, kad namai būtų dar mielesni.