bataiKai gamta keičia rūbą, ir mums, moterims, laikas atnaujinti garderobą. Šį kartą aptarsime tai, kas neišvengiamai jau atėjo – t.y. naujausios rudens mados tendencijos. Būti madinga privalu bet kuriuo metų laiku. Pirmiausia, ką reikia saugoti vėstant orams – tai mūsų kojos. Tad, nieko nelaukdami, pradedame nuo stilingo apavo jūsų pėdoms.

Kiekvienas ruduo (ne išimtis ir šis) atneša daugybę spalvų bei atspalvių. Todėl šie batai kasdienybei sako „ne“, o lemtingąjį „taip“ su pasididžiavimu taria šiam originaliam modeliui. Viena vertus šis modelis yra neįpareigojantis: klasikinė batuko forma, patogi pakulnė, pirštukai pakelti ant nedidelės platformytės. Tačiau kita vertus atitinka ir visas naujausias mados tendencijas – spalvų derinys yra šios sezono topas. Provokuojanti ir viliojanti sultingų apelsinų spalva derinama su kūno atspalvio pagrindu. Subtili juoda banguojanti juostelė pabrėžia kontrastą ir suteikia švelnaus subtilumo bei romantiškumo. Šie batukai turi specialią gumutę, kuri prisitaikys prie kiekvienos damos kojos čiurnos, nespaus, bus itin patogu vaikščioti. Stambesnė pakulnė suteiks stabilumo ir jausitės, jog net nedėvite jokių aukštakulnių. Tam, kad pavasarį papūtus žvarbesniam vėjeliui kojos nesušaltų, tiek vidinis padas, tiek bato vidus yra dengtas minkštu tekstiliniu audiniu, o jo dėka pėda jausis komfortiškai.

ruda rankinėO prie šių batukų kuo puikiausiai tiks siūloma rankinė iš naujausios kolekcijos. Šį sezoną karščiausia mados tendencija – tai spausdinti raštai. Šis modelis papuoštas smulkiais įspaudais, o itin grakšti forma neleis likti nepastebėtai net įvairiausiomis spalvomis pasidabinusioje gamtoje ar mieste. Neįpareigojanti, tačiau talpi rankinė net su keletu skyrių itin patogi ir praktiška. Kiekvienas daiktas turi savo vietą, nereikės ieškoti, kur ir ką pasidėjai. Nedidukės rankenos leidžia ją neštis rankoje kaip krepšį, tai tinka veiklioms moterims, kurios visur skuba ir nemėgsta apsikrauti dideliais ryšuliais. Juk rankinė – tai moters vizitinė kortelė, kuri apie savininkę pasako viską. Ši rankinė skirta laisvalaikiui ar nuostabioms atostogoms. Unikali ir aptaki rankinės forma neįpareigojanti, tačiau talpi ir praktiška. Tai daiktas, kuris yra šio sezono „must have“ sąraše.