indre-burlinskaitePer pastaruosius keletą mėnesių merginų muzikos grupės „Kitokios” narė bei buvusi Olialia pupytė, Indrė Burlinskaitė, ko gero, sudalyvavo visose LNK pramoginėse laidose ir netgi ne po vieną kartą. Kyla klausimas iš kur toks didelis populiarumas merginos, kuri iš esmės nelabai kuom skiriasi iš kitų. Grupė „Kitokios” menkai kam žinoma, apart informacijos žiniasklaidoje, kad grupės merginas po Kalėdinio koncerto Raseinių rajone buvo užpuolusios vietinės merginos. Taip pat ir kalbėjimo turinys nelabai ten jau kuom ypatingas. Dažniausia visa kalba eina apie tai, kiek maisto per dieną suvalgo, ką valgo ir kiek kartų per dieną sportuoja. Na viskas ok, žmogus prisižiūri savo kūną, sveikai maitinasi, aktyviai gyvena. Tokią informaciją galbūt įdomu išgirsti vieną kartą, bet n kartų iš eilės? Come on. Negi televizija neberanda daugiau įdomesnių, charizmatiškesnių pašnekovų? O gal tai tiesiog prodiuserių įkyrus bandymas šios merginos pagalba išpopuliarinti ir visą grupę?

Toks scenarijus būtų realiausias, bet kyla klausimas ar grupė „Kitokios„, turi kokią nors perspektyvą išplaukti į didžiuosius pramogų vandenis. Na taip Lietuvoje yra sėkmingų merginų muzikos grupių, kaip pvz „69 danguje”, „Studentės”, „Pop ladies”, kurių honorarai už pasirodymus yra išties nemaži, tačiau paminėtose grupėse yra bent viena atlikėja, kuri turi puikius vokalinius gebėjimus ir tempia visą grupę į priekį. Tuo tarpu „Kitokios” grupėje tokių dainavimo lyderių sunku įžvelgti.
Visgi, ko gero, muzikos grupės „Olialia pupytės” sėkmingas pavyzdys duoda „vilties” ir tokioms grupėms, kaip „Kitokios”. „Olialia pupytės” toli gražu negalėjo pasigirti savo vokaliniais gabumais, tačiau tapo išties populiaria grupe, nes grupės narės dažnai dalyvaudavo TV laidose, o dainose gan atvirai demonstravo savo kūno grožybes.

Indrė Burlinskaitė taip pat priklausė „Olialia” projektui, tačiau ne muzikos grupei, o dalyvavo tik foto sesijose. Tuo metu atlikėja buvo blondinė (šviesiaplaukė), kas ko gero buvo būtinybė norint patekti tarp „Olialia” mergaičių.

indre-burlinskaite-olialia