Jau lapkričio 3 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje drauge su daugybės dėmesio bei kontraversiškų vertinimų sulaukusia roko grupe „30 Seconds to Mars“ koncertuosiantis žinomas Holivudo aktorius ir vokalistas Jaredas Leto prisipažino, jog būti aktoriumi nei muzikantu yra kur kas paprasčiau ir šiek tiek įdomiau. Tiesa, aktoriaus profesiją, į muziką paskutinius kelerius metus pasinėręs aktorius, visiškai apleido.

„Dalyvauti filmo kūrime man yra labai įdomu, tai bene įdomiausia veikla man. Man patinka kurti filmui reikiamą personažą, jį iš dalelių konstruoti, – teigia J. Leto. – Man nereikia per metus nusifilmuoti penkiose kino juostose. Aš tikrai nepretenduoju tapti žmogumi, suvaidinusiu daugiausiai filmų“.
Pasak J. Leto, jam labai svarbu, jog vaidmuo, kurį jis kuria kino juostoje jam būtų iššūkis ir suteiktų naujos patirties, todėl aktorius teigia mieliau renkantis vaidinti mažų, o ne kino studijų milžinių filmuose. „Man įdomu būti maža didelės dėlionės dalimi“, – teigia jis.
Paskutinis filmas, kuriame prieš beveik 4-erius metus filmavosi seksualusis Jaredas Leto buvo „Ponas Niekas“. Šiuo metu tokių kino filmų kaip „Kovos klubas“, „Panikos kambarys“, „Plona raudona linija“ žvaigždei aktorystei laiko visai neliko. Pastaruosius dvejus metus jis su „30 Seconds to Mars“ vaikinais, broliu Shannonu ir Tomo Milicevič, gyvena pasaulinių gastrolių ritmu. Per beveik dvejus metus ekstravagantiškieji rokeriai jau surengė daugiau nei 300 koncertų.
„Būdamas muzikantu esi daug labiau atsakingas už viską. Muzikoje aš esu ir dainų autorius, ir žmogus, už kurio stovi įvairios kūrybinės idėjos, ir prodiuseris, ir režisierius, ir kartu aktorius. Čia reikia kur kas daugiau energijos ir atsakomybės“, – vardina Jaredas Leto.
Galbūt tai yra viena priežasčių, kodėl pasibaigus šių metų suplanuotiems koncertams „30 Seconds to Mars“ planuoja pristabdyti grupės veiklą. Jaredas jau anksčiau yra išreiškęs norą daugiau dėmesio skirti savo, kaip aktoriaus, karjerai ir darbui.