Oksana Pikul Lietuvoje išgarsėjo tuomet, kai papildė „Olialia pupyčių” būrį ir pradėjo dalyvauti įvairiuose TV projektuose bei renginiuose. Vėliau ši simpatiška šviesiaplaukė pradėjo dainuoti ir vesti pramogines laidas televizijoje.

Šiai dienai Oksanai viešumo, ko gero, jau nelabai reikia, tačiau pastaruoju metu ši pramogų pasaulio atstovė nedingsta iš žurnalų ir televizijos ekranų. Tokio sujudimo kaltininkas – jos dabartinis širdies draugas, Simas Jasaitis, kuris yra Lietuvoje gerai žinomas krepšininkas. Minėtas krepšininkas pastaruoju metu santykius aiškinasi su savo buvusia, o tiksliau buvusia-esama (dar vyksta skyrybų procesas) žmona, Vaida Jasaitiene.

Oksanos Pikul pavardė skamba praktiškai visose antraštėse, kur kalbama apie Jasaičių skyrybas. Stengiamasi pabrėžti, kad būtent ši atlikėja išskyrė šeimą, nors aiškėja, kad skyrybų priežastis su O.Pikul visiškai nesusijusi. Kaip bebūtų šiai dienai Vaida Jasaitienė iš buvusio-esamo sutuoktinio reikalauja 3 milijonų litų kompensacijos už nelaimingą vedybinį gyvenimą ir ši skyrybų drama, ko gero, tęsis dar ilgai…Tad Oksana Pikul ir toliau turės laviruoti tarp dviejų ugnių…