Šį šeštadienį LNK projekte „Žvaigždžių duetai“ atlikėja Giedrė ir Vilius Tarasovas atliks legendinį Onos Valiukevičiūtės kūrinį „Kvepia pušynai“.
„Ilgai svarstėme kokį kūrinį dainuoti, tačiau vis dėlto išdrįsau ir su Viliumi nutarėme, jog šį kartą dainuosime mano mamos dainą. Tai tikrai gerai žinomas kūrinys. Norėjosi dainą sudainuoti naujai, galbūt kiek neįprastai. Manau, tikrai pavyko. Mūsų muzikinį sprendimą žiūrovai galės pamatyti jau šį šeštadienį per LNK“, – kalba Giedrė.

Paklausta, kaip reagavo mama, sužinojusi, jog Giedrė dainuos legendinę dainą, atlikėją šypsodamasi teigė, jog ir mamai buvo pačiai įdomu, kaip naujai galime sudainuoti šį šlagerį. „Kai grimėrinėje mane pamatė su roko stiliaus rūbais, mama tik paklausė, ar tikrai dainuosime dainą „Kvepia pušynai“. Nė nedevjodama pasakiau, kad taip. Mama tiesiog šyptelėjo“, – pasakoja „Žvaigždžių duetų“ dalyvė.

Pasak Giedrės, savo mamos dainas ji dainuoja itin retai. „Su mama teko dainuoti ne vieną kartą, tačiau tada dar buvau maža mergaitė. Dabar mamos dainą dainuosiu po gana ilgo laiko tarpo“, – kalba moteris.
Beje, šį šeštadienį pati Ona Valiukevičiūtė bus komisijoje ir vertins dalyvių pasirodymus. „Tiesą pasakius, buvo įdomu ir keista pirmą kartą gyvenime, iškart po pasirodymo scenoje išgirsti mamos komentarus“, – teigė Giedrė.