orinta_olialia_fotoŠios savaitės „Olialia“ pretendentė Orinta, pasirodo, yra „Olialia pupyčių“ lyderės Oksanos Pikul pusseserė. Nenuostabu, kad ji seka visa naujienas apie šią pop grupę kur kas atidžiau nei kiti gerbėjai. Orinta Mockutė prisipažino, kad dėl svarbių klausimų ar tiesiog išsiilgusi draugiško pokalbio, visada paskambina Oksanai. Kai tik atvyksta į Vilnių, su ja būtinai susitinka – net pas ją apsigyvena.

Aštuoniolikmetė kelmiškė pasiūlymų prisijungti prie „Olialia“ projekto iš artimųjų sulaukė seniai – dar prieš metus. „Bet tik sulaukusi pilnametystės nusprendžiau išbandyti save – juk „Olialia“ projektas yra nemažas iššūkis,“ – sakė Orinta. Užpildžiusi pretendentės anketą mergina bemat sulaukė projekto organizatorių skambučio, tačiau tąsyk jauna mergina į fotosesiją atvykti negalėjo dėl mokslų. „Esu gana griežta mokslų atžvilgiu, man tai labai svarbu. Esu vienuoliktokė ir tenka daug mokytis, juolab, kad baigusi studijas svajoju studijuoti teisę – tam reikia puikiais pažymiais baigti mokyklą. Taigi, negalėjau dalyvauti fotosesijoje, nes būtų tekę praleisti pamokas. Bet antras kartas buvo laimingas, nes tuo metu buvo atostogos ir galėjau atvykti į Vilnių. Žinoma, prieš žengdama tokį drąsų žingsnį vėl pasitariau su artimaisiais,“ – prisiminė Orinta.

Fotosesija merginai tapo nelengva užduotimi. Iš vakaro atvykusi į Vilnių pas savo pusseserę O.Pikul, ji buvo supažindinta su visa fotosesijos eiga. „Tačiau iš pradžių vis tiek buvo sunku perlipti per save, nusimesti drabužėlius, įsijausti į seksualios vilioklės vaidmenį, atsipalaiduoti prieš fotografą. Tačiau vėliau įsidrąsinau ir antroje fotosesijos dalyje jau girdėjau komplimentus,“ – nieko neslėpdama kalbėjo Orinta.
Aktyvi mergina sako, kad baigusi mokslus, persikrausčiusi gyventi į Vilnių ir pradėjusi studijas ji labai norėtų aktyviau prisijungti prie „Olialia“ projekto. „Galvoju, kad jis išties gali įdomiai nuspalvinti gyvenimą ir mielai dalyvaučiau „Olialia“ renginiuose, fotografuočiausi reklamose, jei tik bus galimybė. Manau, kad dabar buvau pakviesta iš dalies dėl žinomos mano pusseserės. Tiesą sakant, nelabai tikiu, kad be šio fakto kas nos būtų pastebėjęs merginą iš tokio mažo miestelio – Kelmės,“ – kukliai kalbėjo „Olialia“ pretendentė.
Vienoje vietoje sėdėti ir nieko neveikti Orinta tikrai nėra pratusi: šešerius metus aktyviai šoko šiuolaikinius šokius, penkerius – dainavo chore. Net ir paskutines vasaras „pardavė“ – jas praleido Švedijoje, dirbdama vienoje kavinėje. „Nemėgstu nuobodžiauti, o Kelmėje, reikia pripažinti, yra nelabai daug veiklos,“ – paaiškino O.Pikul pusseserė. Tačiau visų svarbiausia merginai šiuo metu yra mokslai. „Tam atiduoti visas jėgas man pataria ir Oksana,“ – meiliai apie savo giminaitę kalbėjo Orinta. Jos bendrauja labai artimai. „Mane stebina nuolatiniai Oksanos ar šio projekto kritikai. Manau, kad visa tai kyla iš pavydo, o pavydima įdomaus gyvenimo,“ – svarstė O.Mockutė, prisijungianti prie populiariojo „Olialia“ projekto.

orinta_olialia_foto

orinta_olialia_pupyte