milanno-ir-grupeDainininkas Vaidotas Valiukevičius-Milanno pristato naują komandą – Milanno ir grupė – bei naują dainą.
„Atsikračiau senom mintim/ O dar seniau jos/ Atsibodo man/ Taip bus švariau/ (…) Ir demonai kurie/ Buvo šalia, staiga išnyko/ Mano galvoje/ Nauja pradžia,“ – tokiais žodžiais dainoje „Nauja pradžia“ prabyla atlikėjas su grupe po kelis mėnesius trukusios tylos ir nepaliaujamų repeticijų.
Grupės nariai ne vien groja, bet ir puikiai pritaria dainuodami. „Repeticijose viską darėme kartu: ieškojome garsų, naujų instrumentinių linijų, pritariamojo vokalo partijų. Visi grupės nariai yra asmenybės,“- pasakoja jau seniai gyvai grojančią grupę suburti svajojęs Milanno. – Džiaugiuosi, kad mes tapome lyg viena šeima, kurią jungia bendra vizija ir draugystė“. Grupė jau paruošė naują programą, o kūrinys „Nauja pradžia“ greitai pasieks radijo stotis.

Milanno su grupe nusifilmavo naujos dainos vaizdo klipe. Lapkričio mėnesio pradžioje grupė leisis į kelionę po Lietuvą ir pristatys naują koncertinę programą. Joje galima bus išgirsti naujas dainas bei kelis gerai žinomus Milanno kūrinius, kurie suskambės kitaip.

[WP AUDIO PLAYLIST]