olialia_pupytes_nuogosGegužės 21 dieną oficialiai išleistas debiutinis „Olialia pupyčių“ albumas „Išpildyk mano norus“. Ta proga seksualiausių Lietuvos dainininkių grupė Lietuvos radijo stotims pristatė dainą, kurios vaizdo klipas vos per dvi savaites internete buvo peržiūrėtas virš 100 000 kartų ir sulaukė daugybės komentarų – tai „Olialia pupytės“ (Montana rmx).

„Šis kūrinys – vienas iš mūsų pačių mėgstamiausių albume. Neatsitiktinai mes įrašėme ir jo versiją rusų kalba, kuri jau skamba net šešiose Latvijos radijo stotyse, taip pat – ir per „Russkoje radio“ Lietuvoje. Neslėpsime, kad mus labai įkvėpė tokia pozityvi reakcija, todėl dabar tikėsimės to paties ir iš lietuvišką muziką grojančių radijo stočių bei jų klausytojų,“ – sakė grupės lyderė Oksana.
Iš tiesų „Olialia pupytės“ jau pasiekė geros naujienos iš įvairių Lietuvos miestų. Kauno radijo stoties „Tau“ muzikos redaktorius Aidas Totoraitis remiksą įvertino labai pozityviai. „Tai ne koks pigus „popsas“. Jaučiasi, kad prie dainos dirbo profesionalai. Girdimas šiuolaikiškumas,“ – kalbėjo jis, užtikrindamas, kad „Olialia pupytės“ (Montana rmx) bus šios radijo stoties grojaraštyje. Marijampolės radijo stotis „Kapsai“ taip pat neliko abejinga, juolab, kad jos klausytojai patys dažnai pradėjo pageidauti „Olialia pupyčių“. O Klaipėdos radijo stotis „Kelyje“ Klaipėda, kuri ilgai transliavo merginų hitą „Išpildyk mano norus“, patikino, kad, jei ir toliau „Olialia pupyčių“ kūryba bus tokia linksma ir užvedanti, jų dainos tikrai dažnai skambės eteryje.

Trijų merginų kompanija prisipažįsta, kad pastarasis laikmetis buvo nelengvas ir joms. „Dar praėjusį rudenį atrodė, kad krizė tik dažnai politiniuose ir ekonominiuose sluoksniuose skambantis žodis. Bet ilgainiui vis pasigirstančios liūdnos naujienos apie darbą praradusią draugę, giminaitį ar sunkumus išgyvenantį pažįstamą verslininką neišvengiamai priverčia suvokti, kaip arti krizė šalia tavęs. Tai nori nenori paveikia ir susimąstai, kad žmonėms tenka nemaži išbandymai,“- teigia grupės lyderė Oksana. Todėl merginos galvoja, kad svarbu nepasiduoti liūdnoms nuotaikoms ir nenuleisti rankų. O tai kiekvienas daro taip, kaip išmano.

„Tuo metu, kai sklido nelinksmos kalbos apie tuščias koncertų ir klubų sales, mes kartu su „Pikaso“ vaikinais išvykome į koncertinį turą po Lietuvą. Priešingai niūrioms prognozėms, žiūrovų atėjo tikrai daug ir karštas publikos palaikymas suteikė mums dar daugiau tikėjimo savo jėgomis ir darbinės energijos. Nusprendėme, kad krizė nėra priežastis prastesniems pasirodymams. Atvirkščiai, mūsų gerbėjai ir jiems prijaučiantys žmonės turi gauti „kokybišką produktą“. Nusprendėme, kad kiekvienas koncertas turi būti nedidelis, bet įspūdingas šou, pradžiuginantis žiūrovą. Todėl būtent tai ir darėme! O grįžusios iš turo ir toliau dirbome su choreografe ir kurdamos naujus koncertinius kostiumus. Patikėkite, publikos reakcija albumo pristatymo metu atpirko visas šias pastangas ir suteikė mums nepakartojamų akimirkų!“ – pasakoja merginos.

olialia_merginos_fotoĮrašant albumą, su seksualiausių Lietuvos dainininkių grupe bendradarbiavo tiek garsūs vietiniai, tiek užsienio autoriai ir prodiuseriai. Nuotaikingame ir stilistiškai įvairiame debiutiniame rinkinyje rasite su dideliu pasisekimu koncertuose skambančias dainas „Išpildyk mano norus“, „Olialia pupytės“ bei perdainuotą grupės „Beasty Boys“ hitą „Fight for your right“, taip pat nemažai naujų grupės dainų. Merginos teigia, kad nepretenduoja į gilią ar rimtą muziką. Kaip ir nenori klausytojų apgaudinėti, kad jų muzika – kažkas naujo, negirdėto, kitokio. Jų repertuaras – lengvos ir nuotaikingos dainos, gerai „sukaltas“ ir kokybiškas „popsas“.

Albume patalpintas „Olialia pupytės“ (Montana rmx) vaizdo klipas spinduliuoja neslepiamu seksualumu ir subtilia prabanga. Vos per dvi savaites internete jis buvo peržiūrėtas virš 100 000 kartų ir sulaukė daugybės komentarų. Dabar šią dainą grupė pristato ir šalies radijo stotims. „Šis kūrinys – vienas iš mūsų pačių mėgstamiausių albume. Neatsitiktinai mes įrašėme ir jo versiją rusų kalba, kuri jau skamba net šešiose Latvijos radijo stotyse. Neslėpsime, kad mus labai įkvėpė tokia pozityvi latvių reakcija, todėl tikėsimės to paties ir iš Lietuvos radijo stočių bei jų klausytojų,“ – sakė Oksana.

olialia_pupytesVasariškas, lengvas ir „vežantis“ „Olialia pupyčių“ albumas – puikus palydovas automobilyje ar vasaros vakarėliuose. „Norime žmonėms suteikti džiaugsmo, gerų emocijų ir matyti daugiau šypsenų. Realybės pakeisti negalime, bet galime pakeisti savo požiūrį į ją. Galbūt tai galimybė praleisti daugiau laiko su savo artimaisiais, galbūt tai proga išmokti naujos užsienio kalbos, galbūt – tiesiog pašokti su draugais. O mūsų muzika gali jus lydėti ką bedarytumėte!” – šypsojosi Marina.

O L I A L I A P U P Y T Ė S

2007 m. susikūrusi grupė „Olialia pupytės“ nuo pat pirmos dienos patraukė šalies vyriškos auditorijos dėmesį. Pritrenkiančio grožio, spinduliuojančios žavesiu dainininkės greitai tapo populiariomis įvairių televizijos šou viešniomis, o jų pasirodymai klubuose – publikos ypač laukiama atrakcija.
Merginos, sėkmingai derinančios muzikinę karjerą su modelio, visažistės, TV laidų vedančiųjų darbu ir net nuostabių vaikų auginimu, tapo sektinu pavyzdžiu ir daugeliui Lietuvos moterų – „Olialia pupytės“ įrodė, kad šiuolaikinės moters ar merginos gyvenimas gali būti turiningas, įdomus, o karščiausios svajonės gali būti pasiekiamos, jei tik to panorėsi.

Skaistė Steikūnaitė ir Oksana Pikul, prieš pradėdamos muzikinę karjerą, išgarsėjo, kai jų seksualios nuotraukos papuošė kiekvienais metais prekyboje pasirodančius „Vakaro žinių“ kalendorius (kurie Lietuvoje daugeliui reiškia tą patį, ką „Pirelli“ kalendorius – vyrams Vakaruose). Vėliau jas ėmė kviesti filmuotis įvairiose TV laidose, kurių metu merginos atrado naują savo aistrą – dainavimą. Kelios įrašytos dainos tapo grupės veiklos pradžia, kuri įsibėgėjo prisijungus Ermitai Kirdeikytei. Ši gražuolė išgarsėjo, kaip populiaraus TV šou „Uogos“ vedančioji (jo metu žinių vedančiosios nusimesdavo savo drabužius, kol likdavo tik su seksualiais apatiniais), be to, ji sėkmingai dirbo modeliu tiek Lietuvoje, tiek užsienyje.

Vos susikūrusias „Olialia pupytes“ apsiėmė globoti įrašų kompanija „Melodija“, kuri leidžia daugelio garsiausių Lietuvos atlikėjų albumus.

Praėjusių metų rudenį grupės sudėtyje įvyko svarbi permaina – ištekėjusią ir vaikelio besilaukiančią Ermitą pakeitė Marina Daščenka, profesionali šokėja ir tiesiog gimusi būti žvaigžde atlikėja. Su naująja nare „Olialia pupytės“ surengė įspūdingą fotosesiją, kurios erotiškus kadrus galima pamatyti ir grupės albumo viršelyje.

Ne mažiau atviros, seksualios nuotraukos papuošė ir lietuviško „Playboy“ kalėdinį numerį. Kultinio vyrų žurnalo leidėjai neslėpė, kad viršelis su apsinuoginusiomis „Olialia pupytėmis“ buvo sėkmingiausias iki šiol, vertinant pardavimus. Gausybė komentarų ir diskusijų internete savo ruožtu patvirtino, kad grupės merginos tapo vienomis iš populiariausių pop muzikos atlikėjų Lietuvoje, o seksualiausiomis – tai jau tikrai! Apie tai liudija ir pastaruoju metu ypač išaugęs „Olialia pupyčių“ koncertų skaičius ir žiniasklaidos dėmesys.