finansinis horoskopas

Ar jūsų kišenė per šią vasarą pasunkės nuo uždirbtų pinigų? O gal pagalbos ranką išties kreditai ir paskolos? Ar pavyks išsimokėti seniau turimas skolas, o gal kišenėse švilpaus vėjai? Kokius finansinius sprendimus reikėtų priimti, kad viskas klotųsi gerai? Kas neš sėkmę, o kas nesėkmę? Skaitykite naujausią šios vasaros horoskopą ir sužinokite, ar jums bus teikiami kreditai turintiems isiskolinimu, ar jūsų verslas pagaliau ims klotis pelningai, ir kokia piniginė sėkmė jus lydės šią vasarą…

 

Avinas (03.21-04.20)

 

Po Avino ženklu gimusiems žmonėms šią vasarą nusimato daug darbo. Avinas mėgsta daug ir sunkiai dirbti arba labai stipriai pramogauti. Tačiau pramogos tikriausiai prasidės tik rudenį – nuėmus finansinį derlių. Avinas dirbs iš visų jėgų, kartu dės ir visas įmanomas pastangas. Gali būti, kad investiciniu periodu, bus reikalingas įstatinio kapitalo pastiprinimas, todėl kreditai ar kitokio tipo skolinimo veiksmai padės pasiekti geresnių rezultatų ir užtikrinti pakankamą bazę, nuo kurios bus galima atsispirti… Nesijaudinkite, jeigu atrodys, kad jau esate didelėse skolose – visa tai vėliau jus iškels į viršų su didele grąža. Darykite tai, ką suplanavote, nesigręžiokite atgal ir neabejokite savimi. Prisiminkite žmones, kurie plaukia ežeru. Kas būtų, jeigu jie imtų abejoti savo plaukimo galimybėmis? Tikriausiai nuskęstų. Tad ir jums šią vasarą visos priemonės pateisinamos dėl tikslo, svarbiausia jo atkakliai siekti.

 

Jautis (04.21-05.22)

 

Dar vienas sunkiai dirbti ir aukotis pripratęs ženklas – jautis – šią vasarą turės išmokti visai kitų praktikų… Finansiškai jam seksis, nes vis dar byrės pinigai, ateinantys kaip rezultatai iš ankstesnių veiklų, kuomet buvo sunkiai dirbta. Be abejonės, bus išmokėti visi kreditai greitieji ir visos paskolos. Tačiau jautis jausis nesmagiai, į rudenį nerimas tik stiprės. Atrodys, kad jis nenusipelnęs taip leisti laiką veltui, o pinigų srautas bet kada gali dingti. Atsargumo dėlei, o gal savo sąmonės ramybei, galite atsidaryti atskirą sąskaitą ir ten kaupti kažkokią dalį atsargai. Tačiau visgi patariama atsipalaiduoti ir mėgautis tuo laisvu atsiradusiu laiku. Praleiskite daugiau laiko su šeima, atostogaukite, negailėkite pinigų ir pramogoms.

 

Dvyniai (05.23-06.21)

 

Dvynių jokios finansinės krizės neturėtų supurtyti, o kreditai be uzstato, pasiskolinti anksčiau, ramiai bus grąžinami įprasta, nuoseklia vaga. Gal tik vertėtų kartais įžvalgiau dairytis į esamas galimybes ir pastebėti tuos kartus, kuomet galite padaryti daugiau, uždirbti geriau, nesiaukoti per daug dėl neaiškių aplinkybių ar tiesiog nemokėjimo pasakyti „NE“. Finansai bus pastovūs, o jeigu Dvynys sugebės į situaciją pažvelgti lanksčiau ir įžvalgiau – jie galbūt net ir padidės.

 

Vėžys (06.22-07.22)

 

Vėžio ženklas pateks į neįprastą kosmogeninę sąrangą, kuomet kovos dvi priešybių jėgos: saulės ir mėnulio elektromagnetiniai laukai. Todėl visą vasarą lydės neramios mintys, manijos, svyravimai: labai brangūs pirkiniai, kreditai busto remontui, didžiulės išlaidos nebūtiniems dalykams – o paskui visiškas pinigų neturėjimas, taupumas. Nors pajamos visą laiką išliks tolygios. Tad vertėtų pirmiausia įsiklausyti į savo tikruosius poreikius ir pasistengti save taip nuteikti, kad visgi pinigus leistumėte tik ten, kur tikrai labai reikia. Stengtis atsilaikyti pagundoms. Verta bendrauti daugiau su racionaliais Skorpiono ir Žuvų ženklo atstovais, įsiklausyti į jų patarimus. Mat šie ženklai turės ypatingą stabilumą ir jų natūralus pradas atsvers tą disbalansą, kurį sukels kosmosas Vėžio ženklui.