Išlaikyti švarų garų baką yra labai svarbi priemonė, norint išlaikyti jūsų elektroninių cigarečių sąranką, ir tai gali turėti didžiulės įtakos jūsų e-skysčių skoniui.

 

Laikui bėgant jūsų bake gali susikaupti e-skysčio likučių ir užkimšti vidinius komponentus, dėl to sutrinka oro srautas, einantis per baką. Dėl to ribojamas oro srautas ir sumažėja jūsų įrenginio garų kiekis, kuris yra beveik kriptonitas, skirtas rimtiems sub omų garams!

 

Kodėl man reikia išvalyti baką?

Kita didelė priežastis, kodėl bakas turi būti švarus, yra tai, kad kaupimasis ir likučiai gali turėti įtakos jūsų e-skysčių skonio kokybei. Kai e-skysčiui leidžiama kauptis tarp papildymų, jis padengia jūsų bako vidų, taip pat ritę ir sugeriančią medžiagą seno, užšaldyto e-skysčio sluoksnyje. Tai reiškia, kad pripildžius baką naujomis sultimis, senas e-skystis, likęs ant bako ir ritės, yra pašildomas ir arba uždengia arba visiškai užgožia naujo e-skysčio skonį.

 

Paprastai rekomenduojame bent kartą per savaitę kruopščiai išvalyti baką, kad užtikrintumėte, jog jūsų elektroninės cigaretės veikia kuo geriau.

 

Kaip išvalyti baką

 

Pirmiausia įsitikinkite, kad jūsų bakas yra visiškai tuščias e-skysčio. Tada maždaug vieną minutę laikykite baką po šiltu tekančiu vandeniu, kad pašalintumėte visas likusias elektroninio skysčio likučius.

 

Kruopščiai išskalaudami baką, kiek įmanoma išdžiovinkite baką virtuviniu rankšluosčiu ar audiniu. Palikite baką maždaug dešimt minučių, kad likusi drėgmė išgaruotų, ir prieš surinkdami baką, paimkite medvilninį tamponą ir juo išdžiovinkite likusį vandenį, kuris galbūt neišgaravo.

 

Giliam valymui

 

Norėdami intensyviau valyti, atlikite anksčiau minėtus veiksmus, o ne laikykite baką po tekančiu vandeniu, įdėkite jį į šilto vandens dubenį ir palikite porą minučių mirkyti. Jūs netgi galite į vandenį įpilti porą lašų švelnaus ploviklio, kad pašalintumėte ypač užsispyrusius likučius. Išmirkę baką, laikykite jį po tekančiu vandeniu, kad nuplautumėte skalbimo skysčio putas ir būtinai kruopščiai išdžiovinkite, prieš surinkdami ir vėl pritvirtindami prie savo prietaiso, nes drėgmės perteklius gali pakenkti jūsų elektroninės cigaretės saugumui arba sukelti priešlaikinį senėjimą. bako komponentai.

 

Reikia naujo bako?

 

Mes siūlome platų didelio našumo bakų, skirtų visų tipų elektroninių cigarečių sąrankai, kolekciją, įskaitant klasikinius pliuso omų rinkinių valymo įrenginius ir patikimus mažo omo talpyklas, skirtas naudoti su didelio VG e-skysčiais.

 

Taip pat galite rasti daugybę ritinių variantų, kuriuos galite suporuoti su savo baku ir užtikrinti, kad jūsų prietaisas veiktų maksimaliai, o kiekviena ritė siūlo neįtikėtiną garų išsiskyrimą ir geriausią įmanomą skonį.

 

Mes pasirenkame tik pačius geriausius rezervuarus iš žinomų pramonės pavadinimų, tokių kaip „Aspire“, „Eleaf“, „GeekVape“, „Innokin“ ir „Smok“, todėl galite būti tikri dėl aukščiausios kokybės ir saugumo kiekviename žingsnyje. Naršykite mūsų bakų kolekciją šiandien ir kartu su mūsų rinkiniais, priedais, modifikacijomis ir e-skysčiais sukurkite nepriekaištingą elektroninių cigarečių sąranką, atitinkančią jūsų individualius poreikius.